Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Άκρως σέξι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Άκρως σέξι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Φορώντας μία μαύρη διάφανη μπλούζα και από μέσα ένα επίσης διάφανο σουτιέν

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι τράβηξε την προσοχή όλων στο fashion show για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Το 31χρονο μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό γνωστής εταιρείας ρούχων, με την εμφάνισή της να αφήνει ελάχιστα στη φαντασία. Φορώντας μία μαύρη διάφανη μπλούζα και από μέσα ένα επίσης διάφανο σουτιέν, η Ραταϊκόφσκι περπάτησε για την Tory Burch με το στήθος της να είναι ακάλυπτο. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μία μακριά αέρινη φούστα σε έντονο πορτοκαλί. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε χαμηλό ατημέλητο κότσο για να φαίνονται τα μεγάλα boho σκουλαρίκια της στις αποχρώσεις του κίτρινου. Ίδιο χρώμα είχαν και οι πλατφόρμες της.

Αίτηση διαζυγίου

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από λίγες ημέρες, η Ραταϊκόφσκι ζήτησε και επίσημα τον χωρισμό της από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ. Δημοσίευμα της Page Six θέλει το μοντέλο να επισφραγίζει τον χωρισμό της από τον παραγωγό, υποβάλλοντας αίτηση διαζυγίου, την Πέμπτη, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι το διαζύγιο του ζευγαριού δεν θα είναι εύκολο και πως «υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εκδικαστούν».

Η είδηση του χωρισμού τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου δύο μήνες. Ο λόγος που Ραταϊκόφσκι και Μακ-Κλάρντ χωρίζουν είναι, κατά τον ξένο Τύπο, η απιστία του 41χρονου κινηματογραφικού παραγωγού. Παρόλα αυτά, εκείνος όχι μόνο δεν ήθελε να χωρίσει με την επί τέσσερα χρόνια γυναίκα του και μητέρα του γιου του, αλλά την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν, σύμφωνα με πηγές από ξένα σάιτ.

«Ο Σεμπάστιαν την ικετεύει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία»

«Ο Σεμπάστιαν την ικετεύει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία» δήλωσε πρόσφατα πηγή από το περιβάλλον του διάσημου μοντέλου στην Page Six. Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι η Ραταϊκόφσκι είναι ανένδοτη και δεν θα του δώσει καμία ευκαιρία: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, επειδή έψαξε μόνη της και ανακάλυψε ακόμα περισσότερες αηδίες που έκανε πίσω από την πλάτη της».

«Οι φίλοι τους λάτρευαν να τους βλέπουν στις εφημερίδες και στα πρωτοσέλιδα» αποκάλυψε μια άλλη πηγή, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια για τη συμπεριφορά του Σεμπάστιαν και δεν τον υπερασπίζομαι, αλλά ξέρω ότι είναι και οι δύο συγκλονισμένοι. Είναι τόσο λυπηρό». «Όλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι γι’ αυτούς, παντρεύτηκαν τόσο γρήγορα. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν πίστευε ότι ο Σεμπάστιαν ήταν αρκετά καλός για την Έμιλι, αλλά εκείνη τον καταλάβαινε. Εκείνη είναι η απόλυτη γυναίκα, εκείνος είναι ένας ωραίος άντρας και είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι». Κανένας από τους δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια στο ζήτημα του χωρισμού ή της απιστίας που στάθηκε αφορμή να τρέχουν στα δικαστήρια. Ωστόσο, η Ραταϊκόφσκι φάνηκε να επιβεβαιώνει τις φήμες «σιωπηλά» καθώς έκανε like σε πολλά tweets που συζητούσαν τον χωρισμό και την υποτιθέμενη απιστία του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tory Burch (@toryburch)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις