Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πάρις Χίλτον – οικοτροφείο: «Με υπέβαλαν σε κολπικούς ελέγχους τις νύχτες»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάρις Χίλτον – οικοτροφείο: «Με υπέβαλαν σε κολπικούς ελέγχους τις νύχτες»

Πάρις Χίλτον - οικοτροφείο: Η Χίλτον μίλησε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες σχετικά με όσα βίωσε σε οικοτροφείο

Η Πάρις Χίλτον μίλησε για πρώτη φορά εκτενώς για την κακοποίηση που υπέστη, όπως λέει, όσο βρισκόταν σε οικοτροφείο της Γιούτα που απευθυνόταν σε «προβληματικούς εφήβους». Η 41χρονη πλέον Πάρις έχει μοιραστεί και στο παρελθόν τη σωματική και ψυχική κακοποίηση που βίωσε στο Provo Canyon School, ένα ψυχιατρικό κέντρο νέων, όπου στάλθηκε για αρκετούς μήνες από τους γονείς της σε ηλικία 16 ετών. Ωστόσο, τώρα, σε άρθρο της στο USA Today μίλησε για πρώτη φορά με τόση λεπτομέρεια για τα όσα σοκαριστικά βίωσε εκεί. Η Χίλτον είπε ότι υποβαλλόταν τακτικά σε «ψευδείς» γυναικολογικές εξετάσεις στη μέση της νύχτας, ενώ την απειλούσαν με απομόνωση αν αντιστεκόταν.

«Την πρώτη μου μέρα, αναγκάστηκα να βγάλω όλα μου τα ρούχα και να υποβληθώ σε γυναικολογική εξέταση, όλα τα παρακολουθούσαν από κοντά άνδρες που ήταν στο προσωπικό» γράφει. «Αν και ήταν μια εξαιρετικά άβολη εμπειρία, με οδήγησαν να πιστεύω ότι ήταν ένας νόμιμος, συνηθισμένος έλεγχος. Όμως αυτό που δεν μπορούσα να καταλάβω ως 16χρονο κορίτσι ήταν γιατί αυτή η εξέταση μου γινόταν συχνά κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Provo και μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας».

Η γνωστή influencer ανέφερε πως την ξυπνούσαν επανειλημμένα όταν κοιμόταν με φακό, την τραβούσαν από το κρεβάτι και την οδηγούσαν με το ζόρι στην «αίθουσα εξετάσεων». «Θυμάμαι ότι έκλαψα ενώ με κρατούσαν κάτω», γράφει. «Έλεγα συνέχεια “Όχι!”» με τους εργαζόμενους εκεί να απαντούν «Σκάσε. Κάνε ησυχία. Σταμάτα να αγωνίζεσαι αλλιώς θα πας στην απομόνωση». «Αυτή η εμπειρία, και η σωματική, συναισθηματική και σεξουαλική κακοποίηση που υπέστην, οδήγησαν σε χρόνια αϋπνίας που προκαλείται από τραύμα και περίπλοκη διαταραχή μετατραυματικού στρες με την οποία παλεύουμε εγώ και αμέτρητοι άλλοι επιζώντες παιδικής κακοποίησης για χρόνια», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από Newsweek και Daily Mail

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις