Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μέγκαν Φοξ παιδιά: Η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της που θέλει να ντύνεται με φορέματα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Φοξ παιδιά: Η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της που θέλει να ντύνεται με φορέματα

Μέγκαν Φοξ παιδιά: Η ηθοποιός μίλησε για τον 9χρονο γιο της και εξήγησε πως φοβάται το πώς θα τον αντιμετωπίσει η κοινωνία

Η Μέγκαν Φοξ μίλησε για τη μητρότητα και αναφέρθηκε στον γιο της, Νόα, ο οποίος έχει επιλέξει από τα 2 του χρόνια να ντύνεται με φορέματα. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Glamour και δήλωσε πως για εκείνη το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά της να μπορούν να εκφράζονται ανοιχτά, χωρίς κανέναν φόβο. Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Φοξ έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, τον 9χρονο Νόα, τον 8χρονο Μπόντι Ράνσομ και τον 5χρονο Τζέρνεϊ Ρίβερ. Μιλώντας στο περιοδικό, η ηθοποιός εξήγησε αρχικά, το πώς αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους το γεγονός ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι.

«Γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, αλλά αυτό είναι και το μόνο που ξέρουν. Από όταν ήταν ακόμα μικρά, ήθελα να τα προστατεύσω από τη δημοσιότητα, με όποιον τρόπο μπορούσα. Για αυτό περιόρισα τόσο και την έκθεσή τους στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, θεωρώ πως έχω κάνει πολύ καλή δουλειά και έχουν διατηρήσει την αθωότητά τους. Ξέρω όμως, ότι δεν θα μπορώ να τα προστατεύω για πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Πρόσθεσε μάλιστα, πως γνωρίζει ότι το ένα της παιδί «υποφέρει».

Η ηθοποιός είχε μοιραστεί στο παρελθόν, με το κοινό την επιθυμία του γιου της να ντύνεται με φορέματα και σήμερα, θεωρεί πως ίσως «η κοινωνία δεν θα το πάρει τόσο καλά». «Έχω πολλές ανησυχίες σχετικά με αυτό. Θα ευχόμουν απλά, η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Παρόλο που ξέρω ότι το παιδί μου είναι τόσο γενναίο και έχει επιλέξει για κάποιον λόγο αυτό το ταξίδι, εξακολουθεί να μου φαίνεται δύσκολο σαν μητέρα», δήλωσε η ηθοποιός.

Βέβαια, η ίδια αναφέρει πως κάνει τα πάντα για να διαχειριστεί σωστά το συγκεκριμένο θέμα.

«Αγόρασα βιβλία που μιλούν γι’ αυτό, προκειμένου να μάθω πώς νιώθει. Κάποια από τα βιβλία αυτά, είναι γραμμένα από transgender παιδιά. Μιλούν για το πώς μπορείς να είσαι αγόρι και παρόλα αυτά, να φοράς φορέματα και γενικά, να εκφράζεσαι μέσω των ρούχων σου. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με τη σεξουαλική σου ταυτότητα», εξήγησε η Μέγκαν Φοξ. Κλείνοντας ανέφερε πως ακριβώς επειδή δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο κι εκείνη σιγουρα, δεν μπορεί να ελέγξει το πώς μπορεί να αντιδράσει κανείς, έχει επιλέξει να μην εκθέτει τα παιδιά της στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις