Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες – Στέλλα Ψαρουδάκη: “Ίσως ο Μπάμπης είναι διέξοδος για την Κορίνα”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες – Στέλλα Ψαρουδάκη: “Ίσως ο Μπάμπης είναι διέξοδος για την Κορίνα”

Άγριες Μέλισσες - Στέλλα Ψαρουδάκη: Συνέντευξη γεμάτη… Άγριες Μέλισσες

Συνέντευξη γεμάτη… Άγριες Μέλισσες παραχώρησε η ηθοποιός Στέλλα Ψαρουδάκη στο περιοδικό Τηλέραμα και τους δημοσιογράφους Βασίλη Ανδριτσάνο και Αθηνά Ζαχαράκη με αφορμή τον ρόλο της Κορίνας.

Θα μπορέσει η Κορίνα να απαλλαγεί από το τοξικό οικογενειακό της περιβάλλον;

«Συνήθως τέτοιου είδους πληγές μάς ακολουθούν πάντα στη ζωή μας. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Κορίνα βρίσκεται στο σημείο όπου αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως υπάρχει αυτό το τοξικό περιβάλλον. Ωστόσο βρίσκεται σε άρνηση.

Αν αποδεχτεί το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα, θα καταρρεύσει ένας ολόκληρος κόσμος γύρω της. Νιώθει βέβαια εγκλωβισμό, θέλει να φύγει από αυτό και θεωρεί πως ίσως ο Μπάμπης να είναι μια διέξοδος, το εισιτήριό της για να σωθεί».

Είναι δηλαδή ο Μπάμπης το μέλλον της;

«Έχει έρθει ο Μπάμπης στη ζωή της και τα έχει ταράξει όλα! Οι έρωτες γεννιούνται εκεί που δεν τους περιμένεις και όλα έγιναν έτσι ώστε οι δυο τους να έρθουν κοντά.

Ο Μπάμπης είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει την εξορία στη Λέρο, έχει δει το κακό πρόσωπο του Ακύλα, είναι ένα πλάσμα φωτεινό και θέλει να ζήσει τη ζωή. Η Κορίνα μέσα από αυτόν ίσως δει την αλήθεια και αναπνεύσει και εκείνη.

Αυτό θέλει. Δεν τον βλέπει όμως σαν αποκούμπι, τον βλέπει σαν κάτι διαφορετικό και πιστεύει πως μαζί του μπορεί να ζήσει κάτι πιο έντονο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις