Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Η ζωή της Μυρτάλης βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Η ζωή της Μυρτάλης βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Ο Αλέξης στην Γη της ελιάς μαθαίνει πως η Μυρτάλη και ο Στέφανος χώρισαν οριστικά.

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Άφωνος θα μείνει ο Αλέξης στην Γη της ελιάς, όταν μάθει πως η Μυρτάλη και ο Στέφανος χώρισαν οριστικά. Τα νέα αυτού του μεγάλου χωρισμού, θα ταξιδέψουν με ταχύτητα φωτός σε όλη τη Μάνη, με αποτέλεσμα ο γιος της Μαργαρίτας να μαθαίνει από τους πρώτους τα “ευχάριστα”. Η εμμονή του απέναντι σε αυτή την κοπέλα, συνεχίζεται. Οι εφιάλτες του δε τον αφήνουν σε ησυχία, δε του δίνουν τον κατάλληλο χρόνο να αναπνεύσει, να γίνει καλά.

Με δική του πρωτοβουλία, αλλάζει την φαρμακευτική του αγωγή, χωρίς αποτέλεσμα. Οι εκρήξεις του συνεχίζονται, με αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να ανησυχεί. Σύμμαχός του σε όλα αυτά, είναι ο Θεοδόσης. Ο Αλέξης βλέπει στα μάτια του το στήριγμα που έψαχνε χρόνια. Του μιλάει για την Μυρτάλη, του τονίζει τις σκέψεις του, του περιγράφει τους εφιάλτες του. Ο Θεοδόσης είναι στο πλευρό του διαρκώς, επισημαίνοντάς του πως θα τον βοηθήσει.

Η Γη της Ελιάς σπόιλερ: Ο Αλέξης θα μάθει πως η Μυρτάλη και ο Στέφανος χώρισαν

Όσο ο Αλέξης προσπαθεί να συνέλθει, τόσο το παρελθόν τον κυνηγά. Διαρκώς βλέπει την Μυρτάλη στο πλευρό του, κάνει όνειρα μαζί της, την θέλει αποκλειστικά δική του. Η είδηση του χωρισμού θα πέσει σαν βόμβα και μόνο χαρά θα του δώσει. Ο Αλέξης θα μάθει πως η Μυρτάλη και ο Στέφανος χώρισαν, με αποτέλεσμα ο εφιάλτης να ξεκινά, στην γη της ελιάς. Οι έντονες παρακολουθήσεις θα αρχίσουν ξανά, με την ηρωίδα μας να μπαίνει σε τεράστιο κίνδυνο. Πλέον, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που να τους κρατάει χωριστά. Αυτό νομίζει ο Αλέξης και ετοιμάζει τη νέα του επίθεση…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις