Αθήνα

°C

Σάββατο

24

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler – σήμερα 23/6: Ψάχνει τον πατέρα της στο χώμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler – σήμερα 23/6: Ψάχνει τον πατέρα της στο χώμα

Αγγελική spoiler - σήμερα 23/6: Σε κατάσταση σοκ αναζητά το άψυχο σώμα του πατέρα της

Στην «Αγγελική» το κλίμα είναι σε οριακό σημείο με ένα φινάλε που έρχεται για να μας μείνει αξέχαστο. Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Παύλος απειλεί τον Μάκη να του πει τι συμφωνίες έχει κάνει με τη Τζένη και τον αναγκάζει να την πάρει τηλέφωνο μπροστά του και να την ψαρέψει. Στο σημερινό επεισόδιο, η Αγγελική εμβρόντητη από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαμμένος στο κτήμα αποφασίζει ότι θα τον βρει και θα τον δικαιώσει ενώ την πλημμυρίζουν οι αναμνήσεις από το τελευταίο βράδυ που τον είδε ζωντανό. Ο Αποστόλης αναστατωμένος ακυρώνει τα σχέδιά του με την Ιωάννα, η οποία μπαίνει σε υποψίες κι αποφασίζει να πάει στο κτήμα.

Το βράδυ πριν από το γάμο, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα, όμως μια της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη μνήμη του τη δολοφονία του Σταμάτη ενώ η Κατερίνα ετοιμάζεται για το μπάτσελορ πάρτι της με τη Δανάη. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει για τον δημοσιογράφο που ενδιαφέρεται να αποκαλύψει την ιστορία της. Όμως η Αγγελική έχει ήδη βρει τον τρόπο να δώσει ένα τέλος.

Στο σημερινό επεισόδιο η Αγγελική φαίνεται να μη τα παρατάει. Κυριολεκτικά ψάχνει τον πατέρας της μέσα από το χώμα σε κατάσταση σοκ, αναβιώνοντας πολύ άσχημες στιγμές από το παρελθόν. Ο Δημήτρης και Αθηνά αισθάνονται ότι το τέλος τους είναι κοντά, με τα spoilers να λένε πως η Αθηνά θα σκοτώσει τον Δημήτρη και μετά θα βάλει τέλος στη ζωή της. Οι υποψίες του Στέφανου για το αν του κρύβει κάτι η Αγγελική και αν βρίσκεται σε κίνδυνο επιβεβαιώνονται. Όταν εκείνη χάνεται στο ψάξιμο του νεκρού πατέρα της, εκείνος γίνεται έξαλλος από την αγωνία του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις