Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / JLo Μπεν Άφλεκ: Οι πρώτες φωτογραφίες με το ζευγάρι αγκαλιά
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

JLo Μπεν Άφλεκ: Οι πρώτες φωτογραφίες με το ζευγάρι αγκαλιά

JLo Μπεν Άφλεκ: Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο σοβαρά μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ επιβεβαιώνουν την σχέση τους με νέες φωτογραφίες. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένο καθώς πήγαιναν στο νέο εστιατόριο του σεφ Βόλφγκανγκ Πουκ στο πολυτελές ξενοδοχείο Πέντρι στο Δυτικό Χόλιγουντ.

JLo – Ben Affleck: Οι παλιές αγάπες δεν πεθαίνουν… ποτέ!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, έφτασαν με το αυτοκίνητο του Άφλεκ και φάνηκε επίσης να κάθεται ένα τρίτο άτομο στο πίσω κάθισμα. Σε μία φωτογραφία η Τζένιφερ Λόπεζ ακούμπησε τρυφερά το κεφάλι της στο στήθος του 48χρονου ηθοποιού. Ο Μπεν Άφλεκ κάπνισε ένα τσιγάρο πριν μπουν στο εστιατόριο.

Κατά την είσοδό τους μπήκαν «χεράκι χεράκι». Είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η σταρ εμφανίζονται μαζί, από την απόδρασή τους στο Μαϊάμι.

Ο Άφλεκ επέστρεψε αεροπορικώς στο Λος Άντζελες για να δει τα παιδιά του, ενώ η Τζένιφερ παρέμεινε για λίγο στο Μαϊάμι και στη συνέχεια γύρισε στη Δυτική Ακτή, όπου δείπνησε με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι. Ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ, που είχαν αρραβωνιαστεί στο παρελθόν, άρχισαν να βλέπονται ξανά φέτος τον Απρίλιο, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Page Six. Η αναθέρμανση της σχέσης τους έρχεται μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ και τις φήμες πως την απάτησε.

Τζένιφερ Λόπεζ: 22 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ

Πριν από 22 χρόνια η Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφόρησε το πρώτο της μουσικό άλμπουμ που απογείωσε την καριέρα της. Η Τζένιφερ Λόπεζ, 22 χρόνια μετά την πρώτη της επιτυχία, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία ευχαριστεί το κοινό της για τη στήριξή του.

«Η 1η Ιουνίου είναι πάντα μια ευτυχισμένη μέρα για μένα. Ήταν η μέρα που κυκλοφόρησα το πρώτο μου άλμπουμ »On The 6». Άλλαξε για πάντα η ζωή μου… με μετέφερε σε όλο τον κόσμο και με γνώρισε στον κόσμο της μουσικής» γράφει στην ανάρτησή της η σταρ.

Το άλμπουμ «On The 6», με το τραγούδι «On The Floor» να κάνει πάταγο, το 1999, άνοιξε την αυλαία για μια ξεχωριστή διαδρομή στο τραγούδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις