Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάρβελ ήρωες: Έρχεται και η Εμίλια Κλαρκ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάρβελ ήρωες: Έρχεται και η Εμίλια Κλαρκ

Μάρβελ ήρωες: Μπαίνει και η Εμίλια Κλαρκ

Η σειρά που θα πρωταγωνιστεί και η ηρωίδα μπορεί να παίξει προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Εμίλια Κλαρκ που γνώρισε διεθνή φήμη από τον ρόλο της ως Daenerys στη σειρά “Game of Thrones” είναι επίσημα η πρωταγωνίστρια στο νέο πρότζεκτ της Marvel.  Ποια υπερηρωίδα μπορεί να υποδυθεί άραγε; Η Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke) είναι το επόμενο μεγάλο όνομα που υπογράφει με τα Marvel Studios για να φορέσει στολή υπερηρωίδας και να πρωταγωνιστήσει (αρχικά) στη νέα τηλεοπτική σειρά του MCU με τίτλο “Secret Invasion”.

Σύμφωνα με το Variety, η Εμίλια Κλαρκ βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να πάρει έναν ρόλο στη σειρά που βασίζεται σε ένα ιδιαίτερο επιτυχημένο storyline που πραγματεύεται (όπως υπονοεί και ο τίτλος της) την εισβολή της εξωγήινης φυλής Skrull στον πλανήτη μας Οι Skrulls έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην ταινία “Captain Marvel”. Η σειρά “Secret Invasion” πιθανότατα θα ακολουθεί τα γεγονότα της τρέχουσας σειράς της Marvel “Falcon and the Winter Solider” αλλά αυτό δεν έχει ακόμα επαληθευτεί επίσημα.

Η Εμίλια Κλαρκ έρχεται στη Marvel:

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε, ότι στο εν λόγω πρότζεκτ φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει και η εξαιρετική Ολίβια Κόουλμαν που πρωταγωνιστεί στο “The Crown” και η οποία έχει βραβευτεί με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του Γ. Λάνθιμου «Η Ευνοούμενη». To Secret Invasion γνωρίζουμε πως θα αποτελείται από έξι επεισόδια και ο επικεφαλής του MCU, Kevin Feige είχε αναφερθεί στην προσέγγιση που θα γίνει όσον αφορά sτην πλοκή λέγοντας: «Μας ενδιαφέρει να δείξουμε την πλευρά της πολιτικοποιημένης παράνοιας του Secret Invasion με επίκεντρο τους πρωταγωνιστές Samuel L. Jackson και Ben Mendelsohn, δύο απίθανοι ηθοποιοί που ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να έχει στη σειρά του και είμαστε τυχεροί για αυτό.

Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας και φυσικά θα συνδεθεί με άλλα πράγματα και τους Skrulls με τρόπους που δεν έχει δει ξανά, αλλά ναι, ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Θέλαμε να κάνουμε σαν σειρά αυτό το storyline επειδή μας επιτρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικά που δεν κάναμε στο παρελθόν.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις