Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

25

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα «μαχαίρια» ξανά Νικηφόρος – Ασημίνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα «μαχαίρια» ξανά Νικηφόρος – Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Πίσω στο Διαφάνι ο Νικηφόρος

Ακόμα μια τεράστια ανατροπή θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, σύμφωνα με το καινούργιο για τις Άγριες Μέλισσες spoiler. Η Ασημίνα, όπως όσα γνωρίζαμε, θα ακολουθούσε τον Νικηφόρο στη Λάρισα προκειμένου να έχουν από κοινού την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στο «Πρωινό», ακούσαμε όμως ότι η Ασημίνα αρνείται να ακολουθήσει τον Νικηφόρο στη Λάρισα, κάτι που ανατρέπει τα δεδομένα.

Οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, και ο μικρός Σέργιος θα ζητάει την μητέρα του, κάτι που συντρίβει την Δρόσω και την Ασημίνα. Ένα θλιβερό περιστατικό όμως αναγκάζει τον Νικηφόρο να επιστρέψει και πάλι πίσω στο Διαφάνι. Στο σημερινό επεισόδιο (21/4) της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Αναμένουμε να δούμε αν αυτή η πρόταση θα μπορέσει να βελτιώσει την σχέση των δύο αδερφών.

Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 21/4

Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ασημίνα θα συμμαχήσει, πάλι, με τη Μυρσίνη; Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, τον Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη; Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στον Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις