Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 21/4: Τι θα δούμε την Τετάρτη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 21/4: Τι θα δούμε την Τετάρτη

8 λέξεις σήμερα 21/4: Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη.

Στις «8 λέξεις» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της.

Δείτε ακόμη: Θα συμμαχήσει πάλι με την Μυρσίνη η Ασημίνα – Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Αιμίλιος, πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη και κάνουν τραπέζι στο σπίτι τους για να ανακοινώσουν τα καλά νέα σε όλους.

Η Νόνα βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο και μιλάει γι’ αυτό στον Οδυσσέα. Η Ευδοκία είναι πολύ εκδηλωτική απέναντι στην Αλίκη και η Έρση με τον Οδυσσέα είναι σίγουροι πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Μιχαήλ δίνει τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, αποφασίζει όμως να το κρύψει από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο. Ο Φρίξος μαθαίνει από τον εκδοτικό οίκο ότι ενδιαφέρονται να εκδώσουν το βιβλίο του. Ο Μιλτιάδης λέει στην Κατερίνα ότι ο Άλκης είναι γιος του, μένει άναυδος όμως από την αντίδρασή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις