Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 130: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 21/4
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 130: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 21/4

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 130: Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι φανατικοί τηλεθεατές τις «Άγριες Μέλισσες» και όσα γίνονται στο Διαφάνι.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι φανατικοί τηλεθεατές τις «Άγριες Μέλισσες» και όσα γίνονται στο Διαφάνι μεταξύ της Ασημίνας, του Νικηφόρου, του Κωνσταντή και της Δρόσως. Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Η τύχη της Ουρανίας φαίνεται να της χαμογελά όταν γνωρίζει έναν μεγαλοεπιχειρηματία της Λάρισας. Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης εναντίον του Δούκα μέσω του συνεταιρισμού ενώ ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει για ακόμα μια φορά τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε σήμερα

Ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέρφια; Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει το Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι… Θα συμμαχήσει πάλι με τη Μυρσίνη η Ασημίνα; Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει το συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Η Ουρανία ενθουσιασμένη κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας το Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν το Σέργιο όμως η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες… Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για Μελέτη και Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη… Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη; Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στο Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.

Δείτε ακόμη:
Άνδρας επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ
Η Τζένιφερ Ανιστον έπαθε αυτό που παθαίνουν όλοι τη Δευτέρα
Χωρισμός Κιμ Καρντάσιαν – Κάνιε Γουέστ: «Στα μαχαίρια» το πρώην ζευγάρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις