Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

18

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς – ντοκιμαντέρ: Τι είπε η Αμερικανίδα σταρ όταν είδε στην οθόνη την ζωή της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς – ντοκιμαντέρ: Τι είπε η Αμερικανίδα σταρ όταν είδε στην οθόνη την ζωή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς - ντοκιμαντέρ: Η Αμερικανίδα σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν άντεξε όταν είδε το ντοκιμαντέρ που μιλάει για την ζωή της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συγκινημένη είπε ότι όταν παρακολούθησε το νέο ντοκιμαντέρ που μιλάει και περιγράφει την ζωή της «σχεδόν κατέρρευσε και έκλαιγε για δυο εβδομάδες», σύμφωνα με την Guardian. Το «Framing Britney Spears» έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο και επικεντρώνεται στην άνοδό της στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας, τη στάση των σκανδαλοθηρικών περιοδικών απέναντί της, την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική το 2008, αλλά και στο γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο νόμιμος κηδεμόνας της, ελέγχοντας τα πάντα, από την εικόνα της μέχρι τα οικονομικά της. Η 39χρονη σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο στο οποίο χορεύει υπό τους ήχους του «Crazy» των Aerosmith.

Στην ανάρτηση η Σπίαρς αναφέρει ότι η ζωή της πάντα «ήταν πάντα αντικείμενο εικασιών, παρακολουθούνταν και κρίνονταν». Σημειώνει ότι δεν παρακολούθησε όλο το ντοκιμαντέρ, αλλά από αυτό που είδε «ένιωσα ντροπή». «Έκλαιγα για δύο εβδομάδες, ακόμη κλαίω κάποιες φορές», γράφει. «Χρειάζεται πολύ δύναμη για να εμπιστευτείς το σύμπαν με όλη σου την ευαισθησία, γιατί πάντα κρινόμουν τόσο πολύ, με προσέβαλαν και με ντρόπιαζαν τα ΜΜΕ. Και έως αυτή την ημέρα το κάνουν», αναφέρει. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει ότι το να χορεύει καθημερινά της φέρνει χαρά και καταλήγει ότι «Δεν είμαι εδώ για να είμαι τέλεια, η τελειότητα είναι βαρετή. Είμαι εδώ για να δώσω ευγένεια».

Δείτε ακόμη: Πώς ήταν η Ιρίνα Σάικ όταν δεν την ήξερε κανείς

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

10 τραγούδια που έκαναν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς «βασίλισσα των 00s»

Η δεκαετία των 00s, όμως, ήταν αυτή που η Μπρίτνεϊ διέπρεψε, με 5 άλμπουμ, τα οποία κατέκτησαν αμέσως την κορυφή, και μία ζωή τόσο εξωφρενική που μόνο από rock stars είχαμε δει. Μέσα σε δέκα χρόνια η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βίωσε την απόλυτη δόξα, αλλά και την παρακμή, κάτι που αποτυπώθηκε και στη μουσική της.

1. Toxic (2003)

Το Toxic δεν είναι μόνο το καλύτερο κομμάτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά και ένα από τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών, σύμφωνα με το Billboard.

2. I’m A Slave 4 U (2001)

Ένα τραγούδι που σηματοδότησε την «ενηλικίωση» της Μπρίτνεϊ και την απομάκρυνση της από τα πιο «εφηβικά» τραγούδια. Είναι επίσης το τραγούδι που ερμήνευσε στο επικό live με το φίδι στα MTV VMAs του 2001.

3. Ooops.. I Did It Again! (2000)

Άλλο ένα από τα πιο διάσημα ποπ τραγούδια της προηγούμενης δεκαετίας, το «Ooops… I Did It Again!» είχε σπάσει ρεκόρ πωλήσεων, όταν είχε κυκλοφορήσει, ενώ παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια των 00s.

4 Gimme More

Το «Gimme More» κυκλοφόρησε το 2007, ίσως την χειρότερη χρονιά της τραγουδίστριας. Πρόκειται για τη χρονιά που ξύρισε το κεφάλι της, επιτέθηκε σε παπαράτσι και βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της. Έτσι, το κομμάτι αυτό μοιάζει σαν απάντηση σε όλα αυτά, γι’ αυτό ίσως παραμένει τόσο εμβληματικό. Παράλληλα, είναι το τραγούδι που γέννησε την έκφραση που στιγμάτισε την Britney Spears και την ποπ κουλτούρα: «It’s Britney, bitch!»

5. Piece Of Me (2007)

Άλλο ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε σε αυτό το δύσκολο σημείο της ζωής της, αλλά απέδειξε ότι η Μπρίτνεϊ μπορεί να γίνει αυτοσαρκαστική, αλλά και να χρησιμοποιήσει όλη τη κακή δημοσιότητα προς όφελος της.

6. Everytime (2003)

7. 3 (2009)

Το χορευτικό αυτό κομμάτι έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μπρίτνεϊ για τον χαρακτηριστικό του ρυθμό και φυσικά τους στίχους γεμάτους υπονοούμενα.

8 Lucky (2000)

Ένα «προφητικό» τραγούδι, που δυστυχώς προέβλεψε την τροπή που θα έπαιρνε η ζωή της αγαπημένης ποπ σταρ. «Είναι τόσο τυχερή, αλλά κλαίει τα βράδια» τραγουδούσε η 19χρονη Μπρίτνεϊ για μία σταρ που φαίνεται ευτυχισμένη, αλλά στην πραγματικότητα νιώθει μόνη.

9. Womanizer (2008)

Ένα χρόνο μετά την «πτώση» της, η Μπρίτνεϊ επέστρεψε δυναμικά με ένα τραγούδι που κατακεραύνωνε την απιστία και έγινε τεράστια επιτυχία. Για πολλούς είναι ίσως το πιο επιτυχημένο come back στην ιστορία της ποπ μουσικής!

10. If U Seek Amy (2008)

Για το τέλος αφήσαμε το πιο «αμφιλεγόμενο» τραγούδι της ποπ σταρ, που με αυτό το κομμάτι ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι πια το «καλό κορίτσι» που ξέραμε. Ακόμα και ο τίτλος του τραγουδιού αποτελεί… υπονοούμενο.

Δείτε ακόμη:

Η Hailey Baldwin αποκάλυψε το τατουάζ που «χτύπησε» για τον Justin Bieber
Το μωρό της Κιάρα Φεράνι είναι μια γλύκα – Τα μοναδικά βίντεο
Πότε βγαίνει ο 5ος κύκλος του la casa de papel

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις