Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Hailey Baldwin τατουάζ: «Χτύπησε» το νέο τραγούδι του Justin Bieber
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Hailey Baldwin τατουάζ: «Χτύπησε» το νέο τραγούδι του Justin Bieber

Hailey Baldwin τατουάζ: Πριν λίγο καιρό ο Justin Bieber κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Peaches».

Πριν λίγο καιρό ο Justin Bieber κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Peaches» δηλαδή «ροδάκινα» και για να το προωθήσει έκανε ένα τατουάζ του νόστιμου φρούτου στο λαιμό του. Η Hailey Baldwin ως καλή σύζυγος θέλησε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της και να «χτυπήσει» ένα ανάλογο τατουάζ.

Έτσι λοιπόν το 24χρονο μοντέλο εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο καλλιτέχνη tattoο των διασήμων, Dr. Woo, και έκανε ένα τατουάζ ροδάκινο στο χέρι της. Αν και το ζευγάρι έχει αρκετά τατουάζ αυτό είναι το πρώτο που τους συνδέει σαν οικογένεια, όπως αναφέρουν τα MME της Αμερικής.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ «εξηγεί» τα τατουάζ του

Μπορεί να μην έχουν μείνει πολλά σημεία στο σώμα του Justin Bieber χωρίς τατουάζ, αλλά ο τραγουδιστής τονίζει ότι δεν θα κάνει ποτέ στα χέρια και εξηγεί τους λόγους. «Υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν ήθελα τατουάζ στα χέρια», είπε στο The Morning Mash Up. «Κάτι τύπου να μπορώ να φορέσω κοστούμια χωρίς τατουάζ στα χέρια ή στα πόδια…βασικά είναι ένα από τα μοναδικά σημεία που έχουν απομείνει για τατουάζ», είπε.

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή για να προωθήσει το τελευταίο του άλμπουμ «Justice», όπου αποκάλυψε πως το τραγούδι «Unstable» είναι εμπνευσμένο από την σύζυγό του, Hailey, που στάθηκε στο πλευρό στις δύσκολες στιγμές. Ο τραγουδιστής μίλησε πρόσφατα στη Vogue για τα τατουάζ στο σώμα του και την σημασία που έχει το καθένα, πολλά εκ των οποίων εκφράζουν την αγάπη του για τη μουσική- στο στήθος έχει τον τίτλο από το τέταρτο άλμπουμ του, «Purpose», καθώς επίσης ένα μουσικό κλειδί και τον ιαπωνικό χαρακτήρα για τη μουσική στο λαιμό και το δεξί χέρι αντίστοιχα.

Ωστόσο τα πιο συναισθηματικά τατουάζ είναι εκείνα που σημαίνουν περισσότερα για τον ίδιο. «Η αρκούδα, που έκανα στη Νέα Ζηλανδία, αντιπροσωπεύει την ξεκούραση. Όσο σκληρή και άγρια κι αν είναι, πάντα πέφτει σε χειμερία νάρκη, κάτι πολύ σημαντικό. Εμείς οι άνθρωποι συνεχίζουμε χωρίς ξεκούραση και αυτό μας εξαντλεί», εξηγεί.

Τζάστιν Μπίμπερ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις