Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / La Casa de Papel 5η σεζόν πότε βγαίνει: Θα αργήσει το μεγάλο φινάλε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa de Papel 5η σεζόν πότε βγαίνει: Θα αργήσει το μεγάλο φινάλε

La Casa de Papel 5η σεζόν πότε βγαίνει: Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του La Casa de Papel.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του La Casa de Papel. Ο Αλεξ Πίνα έκανε ξανά τα «μαγικά» του και έδωσε στους τηλεθεατές του Netflix μια συναρπαστική τέταρτη σεζόν, σε αντίθεση με τον «χλιαρό», ομολογουμένως, τρίτο κύκλο. Τα τελευταία επεισόδια ήταν γεμάτα ένταση και αγωνία, θυμίζοντας σε πολλούς από εμάς αυτά της πρώτης σεζόν. Η αδρεναλίνη «χτύπησε κόκκινο» και μας έκανε να κολλήσουμε στις οθόνες μας.

Ο θάνατος της Ναϊρόμπι, από την άλλη, στοίχισε σε όλους. Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες του La Casa de Papel σκοτώθηκε από πυρά, κάνοντας τους απανταχού φαν να λυγίσουν και να στεναχωρηθούν για τον χαμό της.

La Casa de Papel: Ο τελευταίος κύκλος τον Σεπτέμβρη

Μπορεί οι τηλεθεατές να περίμεναν πώς και πώς την πρεμιέρα του 5ου και τελευταίου κύκλου του La Casa de Papel, ωστόσο, όπως φαίνεται, θα περιμένουν για πολύ… Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, ο δημιουργός Alex Pina δήλωσε ότι η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό, λοιπόν, μπορεί να σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει Οκτώβριο, Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel αναμένεται ότι θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανακοίνωση του Netflix για τον νέο κύκλο, ο Alex Pina είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές του La Casa de Papel. «Περάσαμε έναν χρόνο σχεδόν αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”», έγραψε, προσθέτοντας: «Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

La casa de papel
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις