Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ / Συλλήψεις για κάνναβη και ηρωίνη: Η επιχείρηση της «Minnie» στην Θεσσαλονίκη 
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ

Συλλήψεις για κάνναβη και ηρωίνη: Η επιχείρηση της «Minnie» στην Θεσσαλονίκη 

Συλλήψεις για κάνναβη και ηρωίνη: Ο επίτοιχος καθρέφτης του σπιτιού έκρυβε εργαστήριο παραισθήσεων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου, που μπήκαν στην οικία υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών, στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των άλλων «καθρεπτίστηκαν» σε έναν μεγάλο επιτοίχιο καθρέπτη. Το ένστικτο, τους οδήγησε να μη μείνουν στην εικόνα, όπου έβλεπαν το είδωλό τους, αλλά να επιχειρήσουν να «δουν» και πίσω από αυτόν. Τον άνοιξαν και βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά σε ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης! Όπως το συνηθίζουν οι αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, βιντεοσκόπησαν την πρωτότυπη κρύπτη, που οδηγούσε σ ένα κόσμο παραισθήσεων και ο φακός της κάμερας αποκάλυψε όσα κρύβονταν πίσω από το κάτοπτρο. Ακολούθησε η ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι «συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πέτρος Καρσιώτης
Από τον Πέτρο Καρσιώτη

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην οικία του συνολικά 11 φυτά κάνναβης σε ειδικό χώρο που ήταν κρυμμένος πίσω από επιτοίχιο καθρέφτη». Τα παραπάνω φυτά κάνναβης, συνεχίζει η Αστυνομία,  κατασχέθηκαν, όπως και ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια τους (ηλεκτρονικοί μετρητές οξύτητας και ποιότητας χώματος, σύστημα εξαερισμού, χρονοδιακόπτες κ.α.).

κατασχεμένα

Επίσης κατασχέθηκαν:

318 γραμμάρια κάνναβης, 65 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, πλήθος νάιλον συσκευασιών, μία ξιφολόγχη με τη θήκη της και ένα κινητό τηλέφωνο. Λίγο πριν, άλλη ομάδα αστυνομικών, από την Ασφάλεια του Κιλκίς αυτοί, με τη σημαντική συμβολή της Minnie, ειδικά εκπαιδευμένης στην ανίχνευση των ναρκωτικών, ανακάλυπταν σε οικία άλλου υπόπτου, κρυμμένα πάνω από 155 γραμμάρια «λευκού θανάτου». Ενώ και οι σαρωτικές έρευνες της τετραπέρατης σκυλίτσας καταγράφηκαν σε βίντεο, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι  «συνελήφθη το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών».

Ανέλαβε η “Minnie”

Ειδικότερα,  αναφέρεται ακόμη, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος ημεδαπός σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, καθώς και σε κοινόχρηστο χώρο και αποθήκη που χρησιμοποιούσε, με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πέντε συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη σε μορφή βράχου και σκόνης, συνολικού βάρους 156,33 γραμμαρίων, 20 φιαλίδια που περιείχαν υγρή μεθαδόνη 2.400 ml, 4 ναρκωτικά δισκία, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 875 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε, σε έρευνα του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες  συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης βάρους 1,65 γραμμαρίων.

Δείτε ακόμη:

Απατεώνες αναδρομικών στην Κέρκυρα: Πώς άρπαξαν πάνω από 13.000 ευρώ
Συλλήψεις Ρομά: Άκουγαν τον ασύρματο της αστυνομίας και έκαναν κλοπές και διαρρήξεις 
Κάνναβη και κοκαΐνη τυλιγμένη με φώτο του Μάρλον Μπράντο από τον Νονό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις