Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ο Κακούρης μεταμορφώθηκε σε Κολοκοτρώνη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ο Κακούρης μεταμορφώθηκε σε Κολοκοτρώνη

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 μεταμορφώθηκε σε Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Ant1 “Άγριες Μέλισσες” Λεωνίδας Κακούρης, άφησε για λίγο τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού και μεταμορφώθηκε σε Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.Ο ηθοποιός θέλοντας να τιμήσει το γεγονός, έκανε ένα διάλειμμα από τις «Άγριες Μέλισσες» και ενσάρκωσε τον «γέρο του Μοριά», με αφορμή ένα μεγάλο αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής Aikor για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Ο Λεωνίδας Κακούρης μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, όπου φορά περήφανος την φουστανέλα, το γιλέκο και ποζάρει ως Κολοκοτρώνης.

Η εκπληκτική μεταμόρφωσή

Η μεταμόρφωσή του είναι εκπληκτική και φαίνεται ιδανικός για τον ρόλο, σε κάποια μελλοντική ταινία με θέμα τον εθνικό μας ήρωα. Στο αφιέρωμα πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί ενσαρκώνοντας τις εμβληματικές φυσιογνωμίες του αγώνα, όπως η Μαρία Κορινθίου ως Μπουμπουλίνα, ο Γιάννης Αϊβάζης ως Παλαιών Πατρών Γερμανός, που είναι και ο σκηνοθέτης κ.α. Το αφιέρωμα ολοκληρώθηκε με συνεργασία με τη ΜΚΟ Αποστολή, του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Actor (@leonidaskakouris.fc)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Actor (@leonidaskakouris.fc)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@aikor_productions)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@mariakorinthiou)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@aikor_productions)

Λεωνίδας Κακούρης: Ποζάρει ως περήφανος Εύζωνας με τιμή και δέος

Ο Λεωνίδας Κακούρης, φόρεσε την στολή των Ευζώνων προκειμένου να λάβει μέρος σε μια φωτογράφιση που έγινε για το Koita Magazine με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. To KOITA magazine Μαρτίου- Απριλίου 2021, είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων της Ελληνικής επανάστασης του 1821, στην προεδρική φρουρά και στους Ευζώνους. Πρωταγωνιστής αυτής της φωτογράφησης είναι ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος ποζάρει στο εξώφυλλο φορώντας πιστό αντίγραφο της στολής των Ευζώνων που παραχωρήθηκε αποκλειστικά στο περιοδικό με άδεια της Προεδρικής Φρουράς. Το περιοδικό Κoita, επέλεξε τον Γιώργο Κακούρη για το επετειακό αυτό πρότζεκτ και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. “Είναι τιμητικό να φοράς τη στολή του Εύζωνα” λέει ο ίδιος και ποζάρει με περηφάνεια. Ο Λεωνίδας Κακούρης φόρεσε με τιμή και δέος τη στολή των Ευζώνων και φωτογραφήθηκε δίπλα στην ελληνική σημαία, αναφέρει το δημοσίευμα.

Λεωνίδας Κακούρης

Δείτε ακόμη:

“Άγριες μέλισσες”: Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη
“Η ληστεία του αιώνα” ντοκιμαντέρ στο Netflix – Πώς έγινε η κλοπή των έργων τέχνης
«8 Λέξεις»: Ο Άκης καταφέρνει να “βάλει φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό με τις ενέργειές του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις