Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 Λέξεις σήμερα 18/3: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 Λέξεις σήμερα 18/3: Τι θα δούμε την Πέμπτη στο νέο επεισόδιο

8 Λέξεις σήμερα 18/3: Εκπληκτικές ερμηνείες, μοναδικά σκηνικά και σενάριο γεμάτο ανατροπές.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις» είδαμε, την Έλλη να ακούει έκπληκτη από τον Φρίξο να της λέει ότι η εγκυμοσύνη της δεν είναι θαύμα, όπως πιστεύει και αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Παράλληλα, η Ιφιγένεια συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως νομίζει ότι θέλει ο Σπύρος, όμως η νέα της συμπεριφορά δεν του αρέσει καθόλου και θέλει πίσω την Ιφιγένεια που αγάπησε.

Ο Οδυσσέας πηγαίνει βόλτα τη Νόνα και κάθονται σε ένα ταβερνάκι στην Παλαιοκαστρίτσα, όπου η Νόνα θα πιεί λίγο παραπάνω και ο Οδυσσέας έρχεται αντιμέτωπος με σκηνές απείρου κάλλους. Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό της γάμο με τον Σίμο, ενώ ο Άκης βρίσκει στο σπίτι μια κάρτα με ερωτικό περιεχόμενο που απευθύνεται στην Αποστολία και η ενόχληση που νιώθει θα αποτελέσει έκπληξη και για τον ίδιο. Η απάντηση για το αν είναι συμβατή η Τζουλιάνα με τη βιολογική της αδερφή βγαίνει και η συμπεριφορά της μητέρας του κοριτσιού θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για τη Ναυσικά.

8 Λέξεις σήμερα 18/3:Τι θα δούμε σήμερα

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «8 Λέξεις» περιμένουμε αναπάντεχες ανατροπές και εξελίξεις που θα σας σοκάρουν. Αναλυτικότερα, στο επεισόδιο της Πέμπτης 18 Μαρτίου, η Μιρέλλα δείχνει το σκληρό και κυνικό της πρόσωπο κι αρνείται να γνωριστούν οι δύο αδερφές. Ο Δημοσθένης συμβουλεύει τη Ναυσικά να κερδίσει χρόνο σχετικά με την Τζουλιάνα και παράλληλα την πιέζει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Ο Δημήτρης αρχίζει να στρώνει τη δουλειά με τον Μάρκο και ζητάει από την Ηλιάνα να κάνει μια προσθήκη στο τμήμα του και να μεταφέρει εκεί τη Μαίρη Ταβουλάρη.

Παράλληλα, ο Άκης παλεύει να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και σκέφτεται ακόμα και ακραίες καταστάσεις για να το πετύχει. Η Σίνθια κάνει μια φοβερή επαγγελματική πρόταση στον Οδυσσέα κι αυτός πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Ο Έκτορας έχει αφοσιωθεί στο θέμα του εκβιασμού της Γεωργίας και προσπαθεί να την βοηθήσει. Ο Άλκης εμφανίζεται μπροστά στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα κι απαιτεί να του μιλήσει.

8 Λέξεις σήμερα 18/3: Trailer

Δείτε ακόμη:

Η Dua Lipa έμεινε στη σκηνή μόνο με τα εσώρουχα
Η σέξι, τόπλες φωτό της Κρίσι Τέιγκεν με τον 2 ετών γιο της που προκάλεσε σχόλια
Διαζύγιο Μέγκαν – Χάρι «προβλέπει» η ετεροθαλής αδερφή της Μαρκλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις