Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Διαζύγιο Μέγκαν – Χάρι: Η “πρόβλεψη” της ετεροθαλής αδερφής της Μαρκλ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διαζύγιο Μέγκαν – Χάρι: Η “πρόβλεψη” της ετεροθαλής αδερφής της Μαρκλ

Διαζύγιο Μέγκαν - Χάρι: Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι ο γάμος του ζεύγους Σάσεξ θα σωθεί μόνο αν υπάρξει ειλικρίνεια.

Αναστάτωση προκαλεί για άλλη μία φορά η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, με τις δηλώσεις της, μετά τη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Για την ακρίβεια αναφέρει  ότι “τρίζουν” τα θεμέλια του γάμου του ζεύγους και ότι ο χωρισμός έρχεται σύντομα. Αναλυτικότερα, η Σαμάνθα Μαρκλ υποστήριξε ότι ο γάμος της Μέγκαν και του Χάρι δεν είναι τόσο “παραμυθένιος” όσο φαίνεται και ότι πιθανότατα θα περάσουν το κατώφλι του δικηγόρου, εκτός εάν η Δούκισσα του Σάσεξ γίνει πιο «ειλικρινής» και το ζεύγος παρακολουθήσει πολλές συνεδρίες από ειδικούς. Σε μήνυμά της στον ιστότοπο TMZ, η Σαμάνθα υποστήριξε ότι, μετά την συνέντευξη στην Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί ήδη να σκέφτεται το διαζύγιο λαμβάνοντας υπόψη τη ζημιά που είχε έχει κάνει η σύζυγός του στη βασιλική οικογένεια.

«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών», είπε η Σαμάνθα για τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα. «Πρέπει να έχει την αίσθηση: “Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα”», υποστηρίζει η Σαμάνθα αναφερόμενη στο τι μπορεί να σκέφτεται ο πρίγκιπας Χάρι για τη Μέγκαν. «Βλέπω (ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει…» «Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν.

Μέγκαν και Χάρι

Μισέλ Ομπάμα σε Μέγκαν Μαρκλ: Ο ρατσισμός δεν είναι κάτι νέο

Για τους ισχυρισμούς της Μέγκαν Μαρκλ για ρατσιστικές συμπεριφορές στη βρετανική βασιλική οικογένεια, μίλησε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, λέγοντας πως δεν ήταν απόλυτη έκπληξη, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της πως η οικογένεια θα μπορέσει να τα ξαναβρεί. Η 57χρονη Μισέλ Ομπάμα θέλησε να αναφερθεί σε μια συζήτηση που είχε με την Τζένα Μπους Χάγκερ στο NBC, στην viral συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ που ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τη σύζυγό του  Μέγκαν Μαρκλ παραχώρησαν στις 7 Μαρτίου.

«Ο ρατσισμός δεν είναι κάτι νέο σε αυτό τον κόσμο» είπε η Μισέλ Ομπάμα «επομένως δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη να ακούσω τα συναισθήματά της». Πάντως, η πρώην Πρώτη Κυρία δήλωσε πως ελπίζει ότι το οικογενειακό χάσμα θα μπορούσε να θεραπευτεί. «Αυτό που ελπίζω και σκέφτομαι: είναι πρωτίστως μία οικογένεια και προσεύχομαι για συγχώρεση και θεραπεία γι’ αυτούς» είπε. «Και τότε θα το χρησιμοποιήσουν αυτό ως μια διδακτική στιγμής για όλους μας».

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Δείτε ακόμη:

Η ανανεωμένη 40αρα Κιμ Καρντασιαν ποζάρει αδυνατισμένη στο instagram
Βραβεία Γκράμι: Ο λόγος που οι γυναικείες υποψηφιότητες είναι ελάχιστες
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι γέννησε αλλά… ξέχασε να ρωτήσει τον Λιάγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις