Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Φοβόμουν ότι θα γινόταν ό,τι με την Νταϊάνα»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Φοβόμουν ότι θα γινόταν ό,τι με την Νταϊάνα»

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Υπό τον φόβο ότι η «ιστορία θα επαναλαμβάνονταν» ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να πάρει την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους και να μεταναστεύσουν στο Λος Άντζελες.

Υπό τον φόβο ότι η «ιστορία θα επαναλαμβάνονταν» ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να πάρει την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους και να μεταναστεύσουν στο Λος Άντζελες, όπως αποκαλύπτει στην συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Στο πρώτο τρέιλερ της συνέντευξης διάρκειας 90 λεπτών που θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα και αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση στην βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι αποκαλύπτει ότι φοβόταν «πως θα επαναλαμβάνονταν η ιστορία» αναφερόμενος στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Φαγιέντ. Σε ένα άλλο σημείο, η Όπρα Γουίνφρεϊ ρωτά την Μέγκαν Μαρκλ εάν την ανάγκασαν να σιγήσει.

Ο δούκας του Σάσεξ λέει ότι η αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια ήταν «απίστευτα δύσκολη» με την διάσημη παρουσιάστρια να δίνει ένα πρώτο δείγμα του τι θα ακουστεί στην συνέντευξη, την στιγμή που λέει στο ζευγάρι πως άκουσε «αρκετά σοκαριστικά πράγματα». Ο Χάρι, από την πλευρά του, λέει ότι «ήταν ανακουφισμένος και χαρούμενος» που έχει δίπλα του την σύζυγό του σε μια συνέντευξη που η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να περιγράφει την ζωή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ως «μη βιώσιμη».

Όπως λέει, συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι: «Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ, μιλώντας σε σένα, μαζί με την γυναίκα μου στο πλευρό μου επειδή δεν μπορώ να αρχίσω να φαντάζομαι πώς θα ήταν γι’ αυτήν να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα αυτά τα χρόνια». Και πρόσθεσε: «Επειδή ήταν απίστευτα δύσκολο και για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις