Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κρίσι Τέιγκεν γιος: Η σέξι φωτογραφία στο Instagram και τα αρνητικά σχόλια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κρίσι Τέιγκεν γιος: Η σέξι φωτογραφία στο Instagram και τα αρνητικά σχόλια

Κρίσι Τέιγκεν γιος: Θέλοντας να δείξει τον καθημερινό αγώνα των γονέων να βρουν μια στιγμή ηρεμίας από τα παιδιά τους

Η Κρίσι Τέιγκεν δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει γυμνόστηθη ενώ στέκεται πάνω από τον αξιολάτρευτο δίχρονο γιο της Μάιλς, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να της τα χώσουν. Στην φωτογραφία, η Τέιγκεν φορά έναν μαύρο κορσέ με ψηλή μέση, με τα χέρια της – με πολλά βραχιόλια- να καλύπτουν το πλούσιο στήθος της. Θέλοντας να δείξει τον καθημερινό αγώνα των γονέων να βρουν μια στιγμή ηρεμίας από τα παιδιά τους, έγραψε στη λεζάντα: «Σε παρακαλώ κουνήσου, η μαμά προσπαθεί να είναι σέξι».

Δυστυχώς, ένας χρήστης δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται και τόσο με την συγκεκριμένη ανάρτηση της Κρίσι Τέιγκεν, σχολιάζοντας: «Τι στο διάολο…είμαι ο μόνος που δεν τρελαίνεται με την συγκεκριμένη φωτογραφία;» με το διάσημο μοντέλο να σπεύδει να απαντήσει: «Όλοι οι τρελοί μπορούν να απαντήσουν εδώ, έτσι μπορώ να μπλοκάρω μία μόνο περιοχή», προσθέτοντας αργότερα: «Περιμένετε μέχρι να μάθουν ότι κάνουμε και μπάνιο μαζί».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Κάποιοι άλλοι βρήκαν την φωτογραφία επίκαιρη, με έναν οπαδό να γράφει,

«Ο αγώνας της σέξι μαμάς είναι αληθινός». «Τα καημένα τα παιδιά μου με έχουν δει να ετοιμάζομαι ενώ τρέχω στο σπίτι τόπλες πάνω από μια φορά», έγραφε άλλο σχόλιο με έναν ακόμη να προσθέτει: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι εδώ που ξεκάθαρα δεν έχουν ποτέ προσπαθήσει να ετοιμαστούν για κάποια επίσημη εκδήλωση, ενώ παράλληλα είναι μητέρες ενός μωρού». Ένας ακόμη ανέφερε: «Μόνο μια μητέρα ξέρει αυτό το επίπεδο της έλλειψης ιδιωτικότητας». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρίσι Τέιγκεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο, δεν είχε διστάσει να αναρτήσει δραματικές φωτογραφίες από την παραμονή της στο νοσοκομείο μετά την αποβολή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις