Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Αρνείται το συμβιβασμό του Βόσκαρη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Αρνείται το συμβιβασμό του Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής "Άγριες Μέλισσες" συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, που την τιμούν κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ANT1. Οι εξελίξεις που θα έρθουν την επόμενη βδομάδα θα είναι συγκλονιστικές. Η Ελένη αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία.

Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της. Θα προλάβει να το σκάσει πριν την πάρει είδηση ο Βόσκαρης;

Άγριες Μέλισσες Ελένη Λάμπρος

Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Πηνελόπη – Ποιος είναι ο πατέρας;

Ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια είναι και η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης και ποιος είναι ο πατέρας τους παιδιού. Ο Μελέτης ή ο Γραμματικός; «Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, μεγάλη κρίση στον γάμο της Πηνελόπης με τον Αλέξη. Έχει μάθει ότι είχε επαφές με τον Μελέτη, ενώ θα δούμε αργότερα ότι υπήρχε μια νύχτα πάθους μεταξύ τους και η Πηνελόπη μένει έγκυος. Ποιανού είναι τελικά αυτό το παιδί; Είναι του Μελέτη ή του Αλέξη Γραμματικού;

Το παιδί είναι του Αλέξη Γραμματικού. Το ζευγάρι μετά από την τρικυμία θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα θα είναι αρκετά ευτυχισμένοι», αποκάλυψε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις