Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Σπουδαία νίκη ο ΠΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Σπουδαία νίκη ο ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Επιβλήθηκε 1-0 του ΟΦΗ με γκολ του Παμλίδη από το 4ο λεπτό και πήρε διαφορά ασφάλειας από τις τελευταίες θέσεις

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστικήΤην ημέρα που τα Ιωάννινα γιορτάζουν τα 108 χρόνια από την απελευθέρωσή τους το καμάρι της πόλης και του νομού, ο ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε στο κλαμπ και την πόλη την ίδια δώρο μια μεγάλη νίκη. 1-0 τον ΟΦΗ, ένα σύλλογο με τον οποίο τα…προηγούμενα πηγάζουν στο 2001 και το επεισοδιακό μπαράζ σωτηρίας στη Ρόδο. Με τη νίκη αυτή Ο ΠΑΣ αποσπάστηκε στο +10 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και το +14 από την ουραγό. Λάρισα! Ο δε ΟΦΗ συνέχισε το τραγικά άσχημο σερί ηττών αλλά εξακολουθεί να έχει μια διαφορά 5 ως 9 βαθμών από τις τελευταίες θέσεις.

Ο ΠΑΣ πέτυχε το χρυσό γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 4’ ο Καρτάλης με φάουλ βρήκε τον Παμλίδη που έκανε πάρτυ στον αέρα και πέτυχε το 1-0 που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα που σφράγισε το παιχνίδι! Ο ρυθμός μετά το γκολ δεν έπεσε, αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν έγινε. Μόνο κάποιες ενδιαφέρουσες φάσεις, όπως μια προσπάθεια του Λεό στο 19’ κι άλλη μία στο 22΄ από τον Διαμαντή που νικήθηκε από τον Λοντίγκιν.

ευκολότερα απο οσο δειχνει το οριακο σκορ η νικη του ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β΄ημίχρονο

Στην επανάληψη ο έπεσε, η όποια ποιότητα του αγώνα χάλασε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε με χαρακτηριστική άνεση το 1-0. Ο ΟΦΗ από την άλλη δεν μπορούσε με τίποτα να απειλήσει, να κάνει για σοβαρή φάση μια καλή ευκαιρία. Ολο το δεύτερο 45λεπτο ήταν η φάση του 90’+2’. Τότε που ο γκολκίπερ Σωτηρίου βγήκε μπροστά να δώσει υπεραριθμία στον ΟΦΗ σε ένα κόρνερ. Ο Πήλιος πήρε την μπάλα για τον ΠΑΣ, βγήκε στην κόντρα, αλλά το πλασέ του δεν ήταν αρκετά δυνατό και ο Λυμπεράκης έβγαλε πάνω από τη γραμμή.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Παμλίδης 4’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουμπαράκης. ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαΐδης, Σαμοϊλης. VAR: Γκορτσίλας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Παμλίδης (Μπρένερ 60′), Ελευθεριάδης (Πήλιος 89′), Καρτάλης (Κρίζμαν 60′), Λέο (Λιάσος 78′).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 64′), Ντε Γκουζμάν (Σόουζα 69′), Νέιρα (Βαφέας 15′ λ.τρ.), Στάικος, Στάρτζεον, Γρίβας (Μπαλογιάννης 69′), Καστάνιος.

δεν έκανε φάση ο ΟΦΗ

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις