Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Σπουδαία νίκη ο ΠΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Σπουδαία νίκη ο ΠΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Επιβλήθηκε 1-0 του ΟΦΗ με γκολ του Παμλίδη από το 4ο λεπτό και πήρε διαφορά ασφάλειας από τις τελευταίες θέσεις

21.02.2021 | 20:24

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστικήΤην ημέρα που τα Ιωάννινα γιορτάζουν τα 108 χρόνια από την απελευθέρωσή τους το καμάρι της πόλης και του νομού, ο ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε στο κλαμπ και την πόλη την ίδια δώρο μια μεγάλη νίκη. 1-0 τον ΟΦΗ, ένα σύλλογο με τον οποίο τα…προηγούμενα πηγάζουν στο 2001 και το επεισοδιακό μπαράζ σωτηρίας στη Ρόδο. Με τη νίκη αυτή Ο ΠΑΣ αποσπάστηκε στο +10 από τον προτελευταίο Παναιτωλικό και το +14 από την ουραγό. Λάρισα! Ο δε ΟΦΗ συνέχισε το τραγικά άσχημο σερί ηττών αλλά εξακολουθεί να έχει μια διαφορά 5 ως 9 βαθμών από τις τελευταίες θέσεις.

Ο ΠΑΣ πέτυχε το χρυσό γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 4’ ο Καρτάλης με φάουλ βρήκε τον Παμλίδη που έκανε πάρτυ στον αέρα και πέτυχε το 1-0 που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα που σφράγισε το παιχνίδι! Ο ρυθμός μετά το γκολ δεν έπεσε, αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν έγινε. Μόνο κάποιες ενδιαφέρουσες φάσεις, όπως μια προσπάθεια του Λεό στο 19’ κι άλλη μία στο 22΄ από τον Διαμαντή που νικήθηκε από τον Λοντίγκιν.

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β΄ημίχρονο

Στην επανάληψη ο έπεσε, η όποια ποιότητα του αγώνα χάλασε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε με χαρακτηριστική άνεση το 1-0. Ο ΟΦΗ από την άλλη δεν μπορούσε με τίποτα να απειλήσει, να κάνει για σοβαρή φάση μια καλή ευκαιρία. Ολο το δεύτερο 45λεπτο ήταν η φάση του 90’+2’. Τότε που ο γκολκίπερ Σωτηρίου βγήκε μπροστά να δώσει υπεραριθμία στον ΟΦΗ σε ένα κόρνερ. Ο Πήλιος πήρε την μπάλα για τον ΠΑΣ, βγήκε στην κόντρα, αλλά το πλασέ του δεν ήταν αρκετά δυνατό και ο Λυμπεράκης έβγαλε πάνω από τη γραμμή.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Παμλίδης 4’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουμπαράκης. ΒΟΗΘΟΙ: Νικολαΐδης, Σαμοϊλης. VAR: Γκορτσίλας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Παμλίδης (Μπρένερ 60′), Ελευθεριάδης (Πήλιος 89′), Καρτάλης (Κρίζμαν 60′), Λέο (Λιάσος 78′).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (Λυμπεράκης 64′), Ντε Γκουζμάν (Σόουζα 69′), Νέιρα (Βαφέας 15′ λ.τρ.), Στάικος, Στάρτζεον, Γρίβας (Μπαλογιάννης 69′), Καστάνιος.

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ
Exit mobile version