Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Λίβερπουλ: Αρνητική ιστορία!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αγγλία – Λίβερπουλ: Αρνητική ιστορία!

Αγγλία - Λίβερπουλ: Η Λίβερπουλ καταγράφει φέτος το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, έχασε άνετα από την Έβερτον 0-2 και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης

ΑγγλίαΛίβερπουλΣυνεχίζεται το εγχώριο ντεφορμάρισμα της Λίβερπουλ που γνώρισε τέταρτη σερί ήττα και έγραψε Ιστορία! Οι reds είναι η χειρότερη πρωταθλήτρια εδώ και περίπου 100 χρόνια στην Αγγλία! Η Λίβερπουλ έχασε για πρώτη φορά ύστερα από 23 ματς από την συμπολίτισσα και για πρώτο εντός έδρας ματς ύστερα από 20 εντός έδρας επί εποχής Premier League! Επιπλέον, η 4η διαδοχική εντός έδρας ήττα ήταν κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά σε πρωταθλήτρια μετά τη σεζόν 1928-29! Τότε παθούσα ήταν η σημερινή της αντίπαλος, Εβερτον!

Η οποία Έβερτον, επαναβεβαίωσε ότι είναι εκτός έδρας είναι άριστη φέτος. Και πήρε μια ιστορική νίκη στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου, την έπιασε στη βαθμολογία και έχει και ματς λιγότερο. Κάτι που την φέρνει ένα κλικ πιο μπροστά στη μάχη Ευρώπης πια. Γιατί αυτό θα παλέψει πια η Λίβερπουλ, να μην χάσει την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν!

 

Αγγλία – Λίβερπουλ: Κατοχή για την… κατοχή

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, μόλις στο 3’ ο Χάμες έβγαλε ασίστ όνειρο στον Ρισάρλισον που εξαπέλυσε ένα δεξί σουτ στη γωνία και έκανε το 0-1. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να απαντήσει  και έφτασαν να καταγράφουν κάποια στιγμή ως και περίπου 90% κατοχή μπαλας! Κατοχή, όμως, είχαν και …οι Γερμανοί το 1940. Αλλά έχασαν τον πόλεμο. Ετσι και η Λίβερπουλ, το πάλευε αλλά τελική δεν μετουσίωνε και η εξαιρετική στο παιχνίδι της Εβερτον στο 81’ βρήκε τη φάση με τον Κάλβερτ-Λιούιν που κέρδισε το πέναλτι και ο Σίγκουρντσον καθάρισε το ματς 0-2!

Δείτε ακόμη: 

Άμυνες που εκτέθηκαν, από ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης (2-2)
Κρίσιμο βαθμό στο Περιστέρι η ΑΕΛ, 1-1 με τον Ατρόμητο
Αφρενάτιστος ο Εργοτέλης, νέα νίκη 1-0 την Παναχαϊκή και μόνος πρώτος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις