Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ισόπαλη ματσάρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ισόπαλη ματσάρα!

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε 0-2 στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ το έσωσε ισοφαρίζοντας σε 2-2 - Χάθηκαν ευκαιρίες για 3-2 ή και 2-3!

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Λίγα λεπτά αμυντικής ολιγωρίας για την ΑΕΚ στοίχισαν δύο γκολ. Μετά έπρεπε να ανέβει ένα βουνό για να σώσει έστω τον βαθμό. Και το κατάφερε, πήρε την ισοπαλία σε ένα ματς που ουσιαστικά βρέθηκε να το παίζει με χάντικαπ δύο τερμάτων (στο 20λεπτο έχανε 2-0). Μάλιστα το τελικό 2-2 θα μπορούσε να ήταν και νίκη για την ΑΕΚ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Ο Αστέρας Τρίπολης άξιζε να κερδίσει. Μπήκε και σε είκοσι λεπτά έφερε το φαβορί σε θέση αουτσάιντερ, να τρέχει και να μην φτάνει Και αν σε κάποια από τις κόντρες που έβγαλε πετύχαινε και τρίτο τέρμα θα είχε φύγει με ιστορικό διπλό από το ΟΑΚΑ. Έπρεπε να εκτεθούν σε σημαντικό βαθμό οι δύο άμυνες για να δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, από τα καλύτερα της σεζόν. 

Οι Τριπολιτσιώτες μπήκαν με φούρια στο ματς και κατάφεραν σε 20’ να έχουν πάρει προβάδισμα μισή νίκη. Ο Λουίς Φερνάντεθ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση των αμυντικών της ΑΕΚ, ο Μουνάφο σούταρε. Ο αμαρκάριστος Λουίς Φερνάντεθ άλλαξε την πορεία της μπάλας και πέτυχε το 0-1! Και τρία λεπτά αργότερα από εκτέλεση του κόρνερ του Φερνάντεθ, ο Νεντελτσιάρου έχασε τον Καστάνιο και αυτός ο οποίος με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Στο 40’ ο Σιμάνσκι πάσαρε στον Τάνκοβιτς, αυτός τροφοδότησε ξανά τον Πολωνό κι αυτός με φαλτσαριστό πλασέ έκανε το 1-2. Μάλιστα στο 44′ είχε και δοκάρι από κάθετη ασίστ του Τάνκοβιτς ενώ στην επαναφορά ο Ανσαριφάρντ έχασε το γκολ.

το έσωσε η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΚ πίεσε αφόρητα για το δεύτερο γκολ, έκανε ευκαιρίες και δικαιώθηκε στο 68′. Ο Λιβάι με τρομερή κούρσα πέρασε για τον Σιμάνσκι, ο οποίος με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ! Από εκεί και μετά το ματς έγινε ροντέο. Ο Αστέρας στο 73′ έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί ξανά και στο 75’΄η ΑΕΚ έχασε το άχαστο με τριπλή ευκαιρία (Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι, Ανσαριφάρντ και στο τέλος με κεφαλιά στη γραμμή του Λάτσι! Στο τέλος ο Αστέρας οπισθοχώρησε, η ΑΕΚ μπήκε …όλη στο τέρμα και στο 93’ από σουτ του Σβάρνα ο Άλβαρες κράτησε το 2-2 πάνω στη γραμμή! 

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Σιμάνσκι 40’ & 68’ – Φερνάντεθ 15’, Σουάρεθ 18’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέλιτο. ΒΟΗΘΟΙ: Ιμπρισιμπέγκοβιτς, Μπέλιο. VAR: Ερνάντεθ.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μιτάι (Λόπες 46′), Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τάνκοβιτς (Αλμπάνης 65′), Γκαρσία, Ολιβέιρα (Κρίστιτσιτς 30′), Ανσαριφάρντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Μουνάφο (Ιγκλέσιας 84′), Τιλίκα (Κρέσπι 62′), Λουίς Φερνάντεθ (Αλί Μπαμπά 75′), Σίτο (Ριέρα 75′), Μπαράλες.

σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ

Δείτε ακόμη:

Ο Μεντβέντεφ υπέταξε 3-0 τον κουρασμένο Τσιτσιπά στον ημιτελικό της Αυστραλίας
Σπουδαία ματς και μεγάλα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των ”32¨” του Γιουρόπα!
Επιβλητικός Ολυμπιακός, 4-2 την Αϊντχόβεν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους “16”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις