Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Όρθια η ΑΕΛ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Όρθια η ΑΕΛ!

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Πήρε σημαντικό βαθμό 1-1 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και συνεχίζει να δίνει παιχνίδι με παιχνίδι τη μάχη παραμονής

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Για μία ομάδα που είναι ουραγός στην βαθμολογία και παίζει αγωνιστική την αγωνιστική το μέλλον της στην κατηγορία ισοπαλία δεν είναι το ιδανικότερο των αποτελεσμάτων. Επισκεπτόμενη όμως η ΑΕΛ μία έδρα όπως αυτή του Ατρομήτου ήξερε πως ότι κι αν πάρει από το συγκεκριμένο ματς θα είναι μεγάλο κέρδος. Τελικό αποτέλεσμα Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1 και οι βυσσινί επιστρέφουν στον κάμπο με έναν κρίσιμο και χρήσιμο για την συνέχεια βαθμό. Ο Ατρόμητος δεν έχασε τίποτε από αυτήν την ισοπαλία καθόσον ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

Κατοχή αλλά όχι σπουδαίες φάσεις στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ατρόμητος. Αντίθετα, η ΑΕΛ σε κάθε φάση ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη. Μετά από 1-2 ενδιαφέρουσες φάσεις εκατέρωθεν, η ΑΕΛ έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ειδικότερα, στο 41’ ο Ακούνια εξ επαφής δεν μπόρεσε με κεφαλιά να νικήσει τον Μανδά. Στο φινάλε του ημιχρόνου, δε, ο Ατρόμητος απείλησε με τον Μανούσε αλλά δεν βρήκε την μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία.

ο Ατρομητος ισοφάρισε την ΑΕΛ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Με την επανέναρξη η ΑΕΛ πήρε δίκαια κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα από τραγικό λάθος στη συνεννόηση Στρουγγή και Μανδά η μπάλα έφτασε στον Μπεν Χατίρα, μα αυτός δεν νίκησε τον γκολκίπερ του Ατρομήτου. Ο επερχόμενος Ακούνια όμως πλάσαρε επιτυχώς τον Μανδά για το 0-1 (46΄). Από εκεί και μετά οι καθυστερήσεις και οι διακοπές αυξήθηκαν εκθετικά. Ο Ατρόμητος μπλοκαρίστηκε και δεν έμοιαζε ικανός να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι. Με τις αλλαγές ΠΑντελίδη όμως οι Περιστεριώτες έγιναν πιο απειλητικοί και αφού έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 74’ με τον Κωτσόπουλο, ήρθε το 1-1. Συγκεκριμένα, στο 76’ ο Ραμπέλο βρήκε τον Αγκιάγιεφ και ο τελευταίος με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε ισοφάρισε για τον Ατρόμητο! ΣΚορ που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Αγκάιεφ 76’ – Ακούνια 46’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν). ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα Χασάν, Πετρόπουλος. VAR: Φωτιάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (Ούμπιδες 74′), Χριστοδουλόπουλος (Αγκάγιεφ 61′), Μουνίθ (Ραμπέλο 61′), Μανούσος (Εντομβόνγι 46′), Κωτσόπουλος (Γιακουμάκης 83′).

ΑΕΛ (Φέστα): Νάγκι, Στέφλερ (Ηλιάδης 60′), Μπεν Χατίρα (Μιλοσάβλιεβιτς 61′), Γιακιμόφσκι, Ζίζιτς, Σερούτο, Μακσιμένκο (Μιχαήλ 52′), Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς.

σπουδαίο βαθμό η ΑΕΛ με Ατρομητο

Δείτε ακόμη

Ο Μεντβέντεφ υπέταξε 3-0 τον κουρασμένο Τσιτσιπά στον ημιτελικό της Αυστραλίας
Σπουδαία ματς και μεγάλα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των ”32¨” του Γιουρόπα!
Επιβλητικός Ολυμπιακός, 4-2 την Αϊντχόβεν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους “16”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις