Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ρέστα για δύο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ρέστα για δύο!

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Καίγονται για κάθε πόντο ΑΕΚ και ΑΕΛ, τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται η πρώτη, από τον Ατρόμητο φιλοξενείται η δεύτερη

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Σούπερ Λιγκ. Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στις 17.15 στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λάρισα. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας προερχόμενοι από δύο σερί ήττες και έχουν αποχαιρετήσει κάθε πιθανότητα να βρεθούν στην πρώτη εξάδα και τα πλέι οφ. Που τους κάνει ουσιαστικά βαθμολογικά, όχι αναγκαστικά και αγωνιστικά, αδιάφορους. Στον αντίποδα η Α.Ε.Λ. στην κυριολεξία καίγεται για κάθε βαθμό που μπορεί να κερδίσει. Είναι ουραγός με 9 μόλις βαθμούς, αλλά και δύο ματς λιγότερα από τον Παναιτωλικό που βρίσκεται στο +5. Και φυσικά υπάρχουν μπροστά και τα πλέι άουτ, εκεί που θα κλείσουν τα πάντα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στις 19.30 τον Αστέρα Τρίπολης. Η ένωση ασταθές τα δει αγωνιστικά τις τελευταίες 15 μέρες δίνει μάχη πόντο με πόντο για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας. Αυτή την ώρα βρίσκεται ισόβαθμη με Άρη και ΠΑΟΚ στους 43 βαθμούς, ενώ την τριάδα καταδιώκει και ο Παναθηναϊκός από απόσταση μόλις 2 πόντων. Ο Χιμένεθ θα σκέφτει και το ενδεχόμενο να ξεκουράσει κάποιους βασικούς όχι όμως εκτεταμένο ροτέισον. Χρειάζεται πάντως να δώσει κάποιες ανάσες αφού ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, με Παναθηναϊκό, ρεβάνς με Βόλο για το κύπελλο και φυσικά το φινάλε της κανονικής περιόδου.

αποόδραση για την ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων και μοναδική ήττα από το Δεκέμβριο αυτήν από τον Ολυμπιακό 4-0 εντός. Σερί που τον έφερε σίγουρα στην εξάδα και τα πλέι οφ, αφού προηγείται 10 βαθμών του 7oυ Βόλου. Ειδικής μνεία αξίζει η σούπερ βελτιωμένη άμυνα των Αρκάδων που έχουν δεχτεί μνημόνιο ένα γκολ -αυτό από τον Άρη- στα τελευταία εφτά παιχνίδια τους!

ευκολη δευτερη νικη ο Αρης

Δείτε ακόμη

Ο Μεντβέντεφ υπέταξε 3-0 τον κουρασμένο Τσιτσιπά στον ημιτελικό της Αυστραλίας
Σπουδαία ματς και μεγάλα αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια των ”32¨” του Γιουρόπα!
Επιβλητικός Ολυμπιακός, 4-2 την Αϊντχόβεν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους “16”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις