Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – το Ντέρμπι: Φώτα στη Λεωφόρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ – το Ντέρμπι: Φώτα στη Λεωφόρο

Σούπερ Λιγκ - το Ντέρμπι: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό με κυρίαρχο διακύβευμα το πρεστίζ - “Θέλω τον ΠΑΟ ξεκούραστο” τάπωσε την παραφιλολογία ο Μαρτίνς

Σούπερ Λιγκτο Ντέρμπι: Ηρθε η ώρα. Ντέρμπι αιωνίων, μέρος δεύτερον για τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο παραδοσιακότερο και πιο καυτό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βαθμολογικό ενδιαφέρον; Από ελάχιστο ως ανύπαρκτο. Και αυτό μονόπλευρο, για τον Παναθηναϊκό που έχει θεωρητικά ελπίδες να “χτυπήσει” την δεύτερη θέση μέσω των πλέι οφ. Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι σχεδόν βέβαιος πρωταθλητής και για φέτος. Ασφαλώς το μυαλό του Μάρτινς και των περισσότερων παικτών του είναι στο ματς Ευρώπης με την Αϊντχόβεν μεσοβδόμαδα.

Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει πολύτιμες ανάσες, αφού ο μεσοβδόμαδος αγώνας τους για το κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών και γηπεδικών συνθηκών. Ετσι τελευταία αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟ πήραμε από τη νίκη του την περασμένη εβδομάδα στο Περιστέρι, 3-2 τον Ατρόμητο. Η ηρεμία στο στρατόπεδο των πρασίνων επανήλθε, μετά την μίνι ανταρσία -που δεν εξελίχθηκε- κατά του Μπόλονι, από μερίδα παικτών. Ο Ρουμάνος δεν είχε νέα προβλήματα, μόνες απουσίες οι πάγια τραυματίες μέσοι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ.

ο Μπολονι του παναθηναικου

Σούπερ Λιγκ – το Ντέρμπι: Ο Ολυμπιακός 

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών υπάρχει συσπείρωση νίκης παρά το ότι πρακτικά η ομάδα είναι αδιάφορη. Ο Μαρτίνς, μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση και ουσιαστικά μιλώντας για το κλίμα των ημερών, τόνισε: “Δεν με απασχολεί αν ο Παναθηναϊκός είναι ξεκούραστος εγώ θέλω όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό να παρουσιάζουμε ωραίο θέαμα, να βρίσκεται ο αντίπαλος μας σε καλή κατάσταση ώστε να παρουσιάσει ένα καλό θέαμα”. Αναφερόμενος προφανώς σε μια αρρωστημένη φημολογία αντίδρασης και παραπόνων γιατί… αναβλήθηκε το ματς κυπέλλου του Παναθηναϊκού στον επικίνδυνο βούρκο των “Ζωσιμάδων”. Φημολογία και παραφιλολογία που αδικεί πάνω από όλους τον ίδιο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Εκτός αγώνα για τους νταμπλούχους ο μεσοεπιθετικός Μπρούμα, ενώ την ύστατη ώρα τέθηκε νοκ άουτ ο μέσος Εμβιλά που είναι στην αποστολή αλλά δύσκολα θα ρισκάρει ενόψει PSV.

απαντησεις απο Μαρτινς

Δείτε ακόμη: 

Πέρασε τον Ιμερ, ετοιμάζεται για Μπερετίνι και 8άδα ο Τσιτσιπας!
Ψάχνουν μεγαλοπαράγοντα για να τον συλλάβουν για χρέη
Δυο αγώνες της 22ης αγωνιστικής στο αποψινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις