Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – δικαιοσύνη: Ενταλμα σύλληψης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – δικαιοσύνη: Ενταλμα σύλληψης

Ποδόσφαιρο - δικαιοσύνη: Καταζητείται μεγαλοπαράγοντας από τις αρχές για χρέη προς το δημόσιο, φέρεται να κρύβεται στην Αθήνα για να διαφύγει της σύλληψης

Ποδόσφαιρο – δικαιοσύνη: Ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί από την εισαγγελία της Βέροιας εκκρεμεί εις βάρος ποδοσφαιρικό μεγαλοπαράγοντα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε αργά το βράδυ ο ραδιοφωνικός σταθμός sport-fm 94,6. Και ειδικότερα ο συνάδελφος δημοσιογράφος Αρης Ασβεστάς. Αυτή η είδηση μένει να επιβεβαιωθεί, για να αποτελέσει μία βόμβα μεγατόνων στο ποδόσφαιρο όχι μόνο της Βορείου Ελλάδος αλλά ολόκληρης της χώρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ υπάρχουν σοβαρές οικονομικές εκκρεμότητες του περί ου ο λόγος παράγοντα προς το ελληνικό Δημόσιο. Εξ ού και η εισαγγελία Βέροιας ανέλαβε δράση και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα, βάσει του οποίου ο γνωστός παράγοντας αναζητείται για να οδηγηθεί προ των αρχών.

mpala podosfairou sta dixtia

Ποδόσφαιρο – δικαιοσύνη: Στην Αθήνα

Οι ίδιες πληροφορίες, τέλος, αναφέρει πως ο διωκόμενος ποδοσφαιρικός παράγοντας είναι και ιδιοκτήτης ΠΑΕ. Μάλιστα μολονότι γνωρίζει ότι αναζητείται από τις αρχές, διαφεύγει της σύλληψης. Από το περιβάλλον του μάλιστα προκύπτει ότι πιθανόν θα βρίσκεται στην Αθήνα για να αποφύγει τα χειρότερα.

Αστυνομία και περιπολικό

Δείτε ακόμη: 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπάγερν, 1-0 την Τίγκρες 
Φωνάζει ο Αρης για την αναβολή του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις