Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Παγκόσμιο συλλόγων: Τίτλο η Μπάγερν
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Παγκόσμιο συλλόγων: Τίτλο η Μπάγερν

Ποδόσφαιρο - Παγκόσμιο συλλόγων: Με γκολ του Παβάρ κέρδισε 1-0 την Τίγκρες - Στα πέναλτι η Αλ Αχλί 3-2 την Παλμέιρας κατετάγη στην 3η θέση

ΠοδόσφαιροΠαγκόσμιο συλλόγων: Πρωταθλήτρια κόσμου στέφθηκε η Μπάγερν που ολοκλήρωσε έτσι με τον καλύτερο τρόπο μία σεζόν επιτυχιών. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων επιβλήθηκε 1-0 της Τίγκρες, ομάδα του Μεξικού, σε ματς που διεξήχθη στο Κατάρ. Ο Κίμιχ είχε σκοράρει στο 17’ για τους Βαυαρούς, σε μια φάση όμως που το VAR είδε ότι στο σουτ του σκόρερ παρενεβλήθη ο Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός ήταν οφσάιντ και το γκολ ορθά ακυρώθηκε. Στο 34 ο Σανέ είχε δοκάρι για τους Ευρωπαίους.

Το χρυσό γκολ για τους Βαυαρούς πέτυχε ο Παβάρ στο 61’. Σε σέντρα του Κίμιχ, ο Λεβαντόφσκι δεν βρήκε την μπάλα και ο Γκούζμαν έχασε την έξοδο, με τον επερχόμενο Παβάρ να ανοίγει το σκορ. Η φάση εξετάστηκε για οφσάιντ από τον VAR, αλλά ήταν κανονική και το γκολ κατακυρώθηκε. Η Μπάγερν είχε 1-2 μεγάλες φάσεις για δεύτερο γκολ, αλλά το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

δεν χανει η Μπαγερν

Ποδόσφαιρο – Παγκόσμιο συλλόγων: Τρίτη η Αλ Αχλί

Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης η Αλ Αχλί κέρδισε τα πέναλτι 3-2 την Παλμέιρας που έκανε κακό τουρνουά και κατέληξε τελευταία της τετράδας.

Στα πεναλτι 3η η Αλ Αχλί

Δείτε ακόμη: 

Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ως το 2022 ο Ελ Αραμπί
Πρόκριση για Τσιτσιπά, 3-2 τον Κοκκινάκη στην Αυστραλία
Για το πρώτο βήμα προς τα ημιτελικά στους “Ζωσιμάδες” ΠΑΣ και ΠΑΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις