Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Ελ Αραμπί: Ανανέωσε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Ελ Αραμπί: Ανανέωσε!

Ολυμπιακός - Ελ Αραμπί: Παίκτης του Ολυμπιακού για έναν επιπλέον χρόνο ο Μαροκινός κίλερ-στράικερ, επέκτεινε το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2022

ΟλυμπιακόςΕλ Αραμπί: Ο Ολυμπιακός τον ήθελε, ο παίκτης ήθελε να ανανεώσει και αυτό τελικά έγινε. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υπέγραψε το ανανεωμένο συμβόλαιο που του πρότεινε ο πρωταθλητής Ελλάδας. Και βάσει αυτού πια θα μείνει στον Πειραιά ακόμα μία χρονιά, ως το τέλος της επόμενης σεζόν! Ετσι, ο Ολυμπιακός κρατάει τον τοπ σκόρερ του, τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος και πιο αξιόπιστη επιθετική του λύση εδώ και χρόνια. 

Ο ΕΛ Αραμπί στα 34 του βρήκε την Ιθάκη του και διάγει δεύτερη ποδοσφαιρική νεότητα στο Λιμάνι. Φέτος, σε 26 αγώνες έχει σκοράρει 17 γκολ. Ενώ συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 44 γκολ σε 77 αγώνες, αλλά και 10 ασίστ. Αυτές ακριβώς τις επιδόσεις του εξαργύρωσε με νέο συμβόλαιο, που τον κρατάει στον Πειραιά μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.

ως το τέλος του 2022 στο λιμανι

Ολυμπιακός – Ελ Αραμπί: Η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022. Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και αμέσως ξεχώρισε για την άρτια τεχνική του κατάρτιση και την απίστευτη ικανότητά του στο σκοράρισμα. Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 20 γκολ, αριθμό που έχει πλησιάσει ήδη τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και ένας εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού”.

ικανοποιηση για την παραμονη

Δείτε ακόμη: 

Τα βρήκαν ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, προχωράει το γηπεδικό!
Δριμύ κατηγορώ Κούγια μέσω ανακοίνωσης “όποιος με πειράξει, πέθανε”
Κυνήγι κατά των σκευωρών και των οργάνων τους “υπόσχεται” ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις