Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους “32”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τένις – Τσιτσιπάς: Πρόκριση στους “32”

Τένις - Τσιτσιπάς: Ο Ελληνας νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε στον γ' γύρο του Γκραν Σλαμ της Αυστραλίας

ΤένιςΤσιτσιπάς: Δύο Ελληνόπουλα, ένα υπό τη γαλανόλευκη κι ένα με το εθνόσημο της Αυστραλίας κονταροχτυπήθηκαν στο β΄γύρο του Αυστραλιανού Οπεν. Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης έδωσαν μια παράσταση 4 ωρών και 32 λεπτών έως ότου κριθεί ο νικητής. Οσοι βρέθηκαν στην εξέδρα απόλαυσαν μια πραγματική τενιστική μάχη, που βρήκε νικητή τον Στέφανο Τσιτσιπά 3-2. Ετσι, ο 23χρονος άσος προκρίθηκε στον γ΄ γύρο όπου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ.

Αυτή είναι η τρίτη σερί φορά που ο Τσιτσιπάς περνάει στους 32 καλύτερους του Γκραν Σλαμ της Αυστραλίας. Αυτή τη φορά, πολύ δύσκολα πάντως, αφού χρειάστηκε πέντε σετ και 53 γκέιμ για να λυγίσει τον ΕλληνοΑυστραλό νούμερο 267 της παγκόσμιας κατάταξης. Το πρόβλημα στο σερβίς στο ξεκίνημα του αγώνα τον έφερε σε δύσκολη θέση, όπως και τα 48 αβίαστα λάθη. Οταν βελτιώθηκε στους επιμέρους τομείς, γύρισε το ματς και έφτασε, έστω δύσκολα, στη νίκη-πρόκριση.

σπουδαια μαχη για τσιτσιπα κοκκινακη

Τένις – Τσιτσιπάς: Ο Ίμερ

Πλέον ο Ελληνας τενίστας, νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, καλείται να προετοιμαστεί για το μεγάλο ματς του Σαββάτου, μάχη με φόντο ένα εισιτήριο στους “16”. Ο 22χρονος Σουηδός Ίμερ, αστο νούμερο 95 της παγκόσμιας κατάταξης έχει αντιμετωπίσει επίσημα μια φορά μόνο τον Τσιτσιπά. Σε κλειστό σκληρό κορτ, στη Μασσαλία πέρσι 19/2 ο Τσιτσιπάς κέρδισε 2-0 άνετα (6-1, 6-3) τον αντίπαλό του σε συνθήκες που προσομοιάζουν πολύ σε αυτές που θα συναντήσουν το Σάββατο.

ΜΕ τον ι\μερ το Σαββατο ο Τσιτσιπας

Δείτε ακόμη: 

Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ως το 2022 ο Ελ Αραμπί
Η αποστολή της εθνικής πόλο για το προολυμπιακό της Ολλανδίας
Άσχημα τα νέα για τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις