Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟ – Μπάσκετ: Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ – Μπάσκετ: Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας

ΠΑΟ - Μπάσκετ: Οι σκέψεις Κάτας για μεταγραφή Γκαρντ στον εξάστερο ενόψει του απαιτητικού φινάλε της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα

ΠΑΟΜπάσκετ: Δεν ήταν ακριβώς… διά πυρός και σιδήρου η νίκη του “εξάστερου” στο ΣΕΦ για την ευρωλίγκα. Όμως σε κάθε περίπτωση, ως τέτοια εξελίσσεται η μετά διπλού στο ΣΕΦ εποχή στον φετινό Παναθηναϊκό. Αφού από εκείνη τη μέρα και μετά τα κρούσματα covid19 στο πράσιονο στρατόπεδο αυξάνονται εκθετικά. Με αποτέλεσμα οι αναβολές αγώνων να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Μία εξαιρετικά δυσχερής κατάσταση που πέραν όλων των άλλων κρατάει εκτός ρυθμού και το νέο απόκτημα, τον Μπρέι.

Επιπλέον, η επείγουσα κατάσταση στο ιατρικό και …λοιμωξιολογικό δελτίο, η αντιμετώπισή της, έχει αφήσει πίσω και το μεταγραφικό πλάνο του Οντέτ Κάτας. Η πιθανή απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ που ήθελε ο Ισραηλινός, αφού δεν παίρνει τις βοήθειες που θα ήθελε από Φόστερ και Μακ. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα και αν -και όταν- τελικά αποφασιστεί να γίνει κίνηση, θα είναι έτοιμος!

Ο Τονυ Τέιλορ για ΠΑΟ

ΠΑΟ – Μπάσκετ: Οι εκλεκτοί του Κάτας

Μία πρώτης τάξης πιθανή μεταγραφή για τον Κάτας είναι ο Τόνι Τέιλορ (φωτό πάνω) της Καρσίγιακα. Παίκτης με ευρωπαϊκή θητεία όχι στο υψηλότερο επίπεδο μεν, αλλά …σκληρή πάστα και ικανός να σηκώσει τις όποιες απαιτήσεις. Αλλωστε ήταν ο προκάτοχος του Μίλος Τεόντοσιτς στη Βίρτους, πριν οι Ιταλοί “προσγειώσουν” στην Μπολόνια τον Σέρβο “δαίμονα”.

Αλλη μία περίπτωση που καλοβλέπει ο Κάτας, είναι ο Τζάστιν Ρόμπινσον (φωτό κάτω). Παίκτης που έβγαλε και κάποια ματς στο ΝΒΑ πέρσι, για λογαριασμό των Ουίζαρντς. Προφανώς και ιδιαίτερα ταλαντούχος, αλλά άπειρος στην Ευρώπη, δεν έχει ξαναπαίξει στα γήπεδα της «Γηραιάς Ηπείρου».

Και αυτά δεν είναι τα μόνα ονόματα στη λίστα του Κάτας, αν τελικά αποφασιστεί να γίνει κίνηση. Και σίγουρα αν τελικά γίνει, θα πρέπει να είναι πριν το τέλος του μήνα, αφού στις 24/2 εκπνέει η προθεσμία για την Ευρωλίγκα είναι. Και όποιος αποκτηθεί θα πρέπει να είναι 100% νόμιμος για Ευρωλίγκα, αφού ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ήδη τον Μπρέι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής εκτός των συνόρων. Και οι προαναφερθέντες (Τέιλορ και Ρόμπινσον) έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Ο Τζάστιον Ρομπινσον αρέσει στον Κάτας

Δείτε ακόμη: 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπάγερν, 1-0 την Τίγκρες 
Αναβολή λόγω… λάσπης στα Γιάννινα, για 18 ή 24 Φεβρουαρίου το ματς
Στα χαρακώματα η ΕΠΟ, έφτιαξε επιτροπή κατά του “νόμου Αυγενάκη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις