Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Ριζούπολη και Τρίπολη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Ριζούπολη και Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ - 22η αγωνιστική: Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία του προγράμματος του τριημέρου, στη σκιά του αυριανού σούπερ ντέρμπι αιωνίων

Σούπερ Λιγκ22η αγωνιστική: Σε δύο μέτωπα ανοίγει απόψε η μάχη της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το πρόγραμμα ανοίγει στην Τρίπολη (17:15) όπου ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Λαμία. Οι γηπεδούχοι είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και μετράνε έξι σερί νίκες. Φέτος, μάλιστα, έχουν ηττηθεί μόνο από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας Ολυμπιακό, Άρη, Αεκ και ΠΑΟΚ. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σουάρεθ αλλά και τους τραυματίες Καπίγια, Τζίμα. Μοναδικός στόχος για τους Τριπολιτσιώτες το τρίποντο που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν σε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα μέσα στην εξάδα. Διότι να παίζουν εκτός εξάδας είναι απίθανο, ευρισκόμενοι στο + 11 με μόλις πέντε αγωνιστικές να μένουν για την λήξη της κανονικής περιόδου.

Η Λαμία μετράει τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, τρία εξ’ αυτών ισοπαλίες. Δεν έπαιξε βέβαια τον “τελικό” με την ΑΕΛ, χωρίς αυτό ασφαλώς να είναι ευθύνη δική της (η ιστορία με τα ανακληθέντα δελτία της ΑΕΛ και την αναβολή του αγώνα). Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Σκόνδρα, Μπεχαράνο και τον τραυματία Τιρόνε. Πάγια εκτός οι Βασιλακάκης, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Τσούκαλος, Μπουλούλης και Χατζηστραβός. Μόνο στόχος για τη Λαμία βαθμός ή βαθμοί, στη μάχη παραμονής.

απόλλων και ατρόμητος παίζουν σημερα

Σούπερ Λιγκ – 22η αγωνιστική: Στη Ριζούπολη

Στις 19:30 στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Τούμπα και αναζητά τη νίκη που θα την διατηρήσει μακριά από περιπέτειες παραμονής. Μόνη απώλεια ο άτυχος Βιτλής, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Ο Ατρόμητος του Σάββα Παντελίδη, θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες αν και πλέον η είσοδος στα πλέι οφ είναι σχεδόν ανέφικτη. Εκτός πλάνων για την ομάδα του Περιστερίου έχουν τεθεί οι τραυματίες Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς και ο τιμωρημένος Γκαλβάο.

Στο γήπεδο της Ριζούπολης το διπλό του Αστέρα

Δείτε ακόμη: 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπάγερν, 1-0 την Τίγκρες 
Φωνάζει ο Αρης για την αναβολή του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις