Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Αυστραλιανό Όπεν: Τσιτσιπάς για 8άδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις – Αυστραλιανό Όπεν: Τσιτσιπάς για 8άδα

Τένις - Αυστραλιανό Όπεν: Πέρασε άνετα το εμπόδιο του Σουηδού Ίμερ και τη Δευτέρα παίζει με τον Μπερετίνι (ν.10) για την είσοδο στην 8άδα

ΤένιςΑυστραλιανό Όπεν: Μπορεί το παιχνίδι με τον Ελληνοαυστραλό Κοκκινάκη να ήταν δύσκολο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, όμως το σημερινό με αντίπαλο τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ αποδείχτηκε υγιεινός περίπατος. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη επιβλήθηκε άνετα του αντιπάλου του (Νο. 95 στον κόσμο) με 3-0 (6-4, 6-1, 6-1) μόλις σε 94 λεπτά! Προκρίθηκε έτσι άνετα στον 4ο γύρο του πρώτου Γκραν Σλαμ της χρονιάς. 

Ο Τσιτσιπάς στη φάση των “16” θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι που πέρασε το εμπόδιο του Καρέν Χατσάνοφ 3-0 σετ με τρία τάι μπρέικ (7-6, 7-6, 7-6). Ο Τσιτσιπάς περνάει για τρίτη φορά στην καριέρα του στους “16” του Αυστραλιανού όπεν και έχει την ευκαιρία να μπει στην 8άδα. Είναι οριακό φαβορί στις μάχες με τον Ιταλό νούμερο 10 στον κόσμο που πέτυχε μεγάλες νίκες στο ATP Cup. 

https://twitter.com/EurosportGR/status/1360472240408711168

Τένις – Αυστραλιανό Όπεν: Η παράδοση με Μπερετίνι

Πάντως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει άριστη παράδοση, αφού δύο φορές αντιμετώπισε σε αυτό το επίπεδο τον Μπερετίνι και ισάριθμες τον κέρδισε. Στο Αυστρλιανό όπεν του 2019 3-1 για τον α΄ γύρο και στο προκριματικό του US Open το 2017 με 3-0. Το ματς με τον Ιταλό είναι προγραμματισμένο για τη προσεχή Δευτέρα.

Ο Μπερετινι στο δρόμο του Τσιτσιπά

Δείτε ακόμη: 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπάγερν, 1-0 την Τίγκρες 
Φωνάζει ο Αρης για την αναβολή του ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις