Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Μια αλήθεια που θα σοκάρει
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Μια αλήθεια που θα σοκάρει

Άγριες Μέλισσες spoiler επόμενα επεισόδια: Απίστευτες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι.

Απίστευτες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες. Κάποιοι οδηγούνται σε απελπισία και κάποιοι άλλοι πιάνονται στα πράσα, ενώ το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα τους Σεβαστούς. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή τσακώνονται άγρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης, ενώ στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, θα είναι παρών ένας απρόσμενος επισκέπτης.

Άγριες Μέλισσες Βόσκαρης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Θα καταφέρει ο Βόσκαρης να γλυτώσει από τα χέρια του Θανάση; Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας

Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω. Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής;

Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.

Δρόσω Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις