Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – νέος νόμος: Μάχη χαρακωμάτων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – νέος νόμος: Μάχη χαρακωμάτων

ΕΠΟ - νέος νόμος: Επιτροπή “μάχης” με Αυγενάκη συνέστησε η Ομοσπονδία - Συνάντηση με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για καθορισμό κοινής στάσης 

ΕΠΟ – νέος νόμος: Στα χαρακώματα για μάχη μέχρις εσχάτων με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού μπαίνει η ΕΠΟ. Συνέστησε επιτροπή η οποία θα συναντηθεί με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για να συζητηθεί η στάση των ποδοσφαιρικών φορέων αναφορικά με τις διατάξεις του «νόμου Αυγενάκη». Διατάξεις με τις οποίες τόσο οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, όσο και η. Ομοσπονδία είναι αντίθετες. Επικεφαλής της επιτροπής ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος. Τον οποίο θα πλαισιώσουν οι κ.κ. Βακάλης, Αντωνίου, Κουπτσίδης και Παπαχρήστος.

Στη συζήτηση που έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή δεν έκρυψαν την πίκρα και την ενόχλησή τους. Διότι ισχυρίζονται πως ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφεύγει τη συνάντηση με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Και μάλιστα λένε πως τους αγνοεί και δεν έχει απαντήσει σε δύο επιστολές που του έχουν σταλεί. Οι διαφωνίες που υπάρχουν έχουν να κάνουν με το μητρώο της ΓΓΑ. Καθώς και ποια θα είναι η τύχη των σωματείων που δεν έχουν ενταχθεί σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση ο «νόμος Αυγενάκη» χαρακτηρίστηκε «κατάπτυστος» και «αντισυνταγματικός». Και αν διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει δυνατότητα διαλόγου, θα ζητηθεί από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ παρέμβαση.

έπεται νέα συνάντηση υπουργειο ομοσπονδιας

ΕΠΟ – νέος νόμος: Ο διαιτητής του ντέρμπι

Ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν, διαιτητή πρώτης κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ, είναι η επιλογή της ΚΕΔ για το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Ο Σκωτσέζος έχει τεράστια εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα μολονότι δεν είναι κατηγορίας Elite. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ, Γκρέιμ Στιούαρτ και 4ος ορίστηκε ο Κουτσιαύτης. VAR ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες.

στο ντερμπι ο Σκωτσέζος Μάντεν

Δείτε ακόμη: 

Ανανέωσε στον Ολυμπιακό ως το 2022 ο Ελ Αραμπί
Πρόκριση για Τσιτσιπά, 3-2 τον Κοκκινάκη στην Αυστραλία
Για το πρώτο βήμα προς τα ημιτελικά στους “Ζωσιμάδες” ΠΑΣ και ΠΑΟ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις