Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής: Η σκηνή που ένιωσε άσχημα στο γύρισμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής: Η σκηνή που ένιωσε άσχημα στο γύρισμα

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής: Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του ίδιου ρόλου μιλά σε συνέντευξή του ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της σειράς

Σίγουρα δεν είναι ένας ρόλος εύκολος. Άσωτος, αδίστακτος, εκτελεστικό όργανο του Δούκα Σεβαστού στον α’ κύκλο, που μάλιστα γινόταν συχνά αποδέκτης σωματικής βίας από τον πατέρα του… Επαναστάτης, τρυφερός, πιστός φίλος και ιδανικός σύντροφος στον β’ κύκλο. Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του ίδιου ρόλου μιλά σε συνέντευξή του ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», Γιάννης Κουκουράκης. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ποια ήταν εκείνη η σκηνή που τον έκανε να νιώσει άσχημα.

Είναι αλήθεια ότι διεκδικήσατε το ρόλο του Κωνσταντή;

«Ναι, τον διεκδίκησα, πέρασα από 7 δοκιμαστικά. Με αφορούσε πολύ για να το αφήσω να περάσει, γιατί ήξερα ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή για αυτόν το ρόλο. Όπως και ο κάθε συνάδελφος μου για το ρόλο του. Η αλήθεια είναι ότι τον κέρδισα με το σπαθί μου. Πρέπει να μάχεσαι γι’ αυτά που θεωρείς ότι κατέκτησες ή αξίζουν να διεκδικήσεις».

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής

Καθημερινή σειρά… Υπήρχε ο φόβος ότι απλά θα είναι άλλη μια σειρά ή είχατε διαισθανθεί ότι θα την αγαπήσει τόσο ο κόσμος;

«Είχα διαισθανθεί ότι θα είναι μια δουλειά με σοβαρές προθέσεις και στόχο να αλλάξει το ως τώρα σκηνικό της ελληνικής τηλεόρασης και να φέρει τον κόσμο πίσω ξανά σε ελληνικές σειρές. Το πόσο θα αγαπηθεί, ποτέ κανείς δεν το γνωρίζει. Το γεγονός ότι αγαπήθηκε όπως αγαπήθηκε, είναι μια μεγάλη δικαίωση για το όραμα και τους κόπους όλων των συντελεστών αυτής της δουλειάς. Το ότι ήταν καθημερινή σειρά ποτέ δεν με τρόμαξε».

Ένας «κακός» ήρωας είναι μεγαλύτερη πρόκληση για έναν ηθοποιό;

«Ναι, γιατί κρύβει πολλά που δεν βγαίνουν στη φόρα αμέσως και ξεδιπλώνεται σιγά σιγά, Και το μαγικό είναι όταν ανακαλύπτεις και εσύ ο ίδιος που καλείσαι να τον υποδυθείς τους λόγους για τους οποίους είναι έτσι, τα αδύνατα κουμπιά του και τις ευαισθησίες του -εάν και όπου υπάρχουν. Έχει αρκετά έντονη νευροψυχολογία το όλο θέμα και είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον ταξίδι».

Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη Δρόσω, όποιο κι αν είναι το τίμημα, ή θα τον κάμψουν οι αντιρρήσεις της οικογένειας του;

«Η πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη μας έχει συνηθίσει σε πολλές ανατροπές. Μέχρι τη στιγμή που θα πάρουμε τα σενάρια στα χέρια μας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η πλοκή της σειράς και πώς θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια ο ρόλος μας», αποκαλύπτει ο ίδιος στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Άγριες Μέλισσες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις