Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 82: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/1
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 82: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 27/1

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 82: Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες».

Ανατροπές και εκπλήξεις έρχονται στις ζωές των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες». Παρόλο που έχει περάσει αρκετός χρόνος, τόσο ο Μελέτης όσο και ο Μιλτιάδης δεν μπορούν να ξεχάσουν όσα συνέβησαν ανάμεσά τους στις Άγριες Μέλισσες. Όμως και οι δύο παλέυουν να προχωρήσουν στη ζωή τους. Ο Μιλτιάδης βρίσκει το θάρρος και ζητάει από τη Βιολέτα να γίνει και επίσημα γυναίκα του. Η πρόταση γάμου του άνδρα προκαλεί μεγάλη χαρά στη Βιολέτα. Όμως αυτή η όμορφη και τόσο συγκινητική στιγμή στη συνέχεια επισκιάζεται από ένα απρόσμενο γεγονός.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, όταν ο Μιλτιάδης συναντάει τον Μελέτη, έχουν μια άγρια συμπλοκή και πιάνονται στα χέρια. Το γεγονός αυτό ξυπνάει σε όλους δυσάρεστες μνήμες από το παρελθόν. Ευτυχώς, όμως, αυτή τη φορά καταφέρνουν άμεσα και χωρίζουν τους δύο άντρες, που είναι γεμάτοι μίσος ο ένας για τον άλλον. Έπειτα, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν αυτό με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο και δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά.

Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί. Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει την Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδερφής της διαλύεται. Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και της μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά. Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί το Βόσκαρη. Η Ελένη βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στο Νικηφόρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις