Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Derby time!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Derby time!

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με το αβαντάζ να παραμένει αφεντικό ό,τι κι αν γίνει απόψε στο Φάληρο - “Μισός” ο ΠΑΟ στο Βόλο

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο (19.30) κλέβει το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που είτε θα δώσει ένα κάποιο, ελάχιστο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, είτε θα το “σκοτώσε騔 εντελώς. Η διαφορά των δύο ομάδων στη βαθμολογία είναι 12 βαθμοί άλλωστε, και 11 με την ΑΕΚ που έχει παιχνίδι λιγότερο. Σε κάθε περίπτωση, Ο,τι κι αν γίνει ο Ολυμπιακός θα παραμείνει το μεγάλο “αφεντικό” στη μάχη τίτλου.  

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη 1-0 στο Περιστέρι, σε ματς που έγιναν σοβαρά σφάλματα και επισημάνθηκαν και από τον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ. Ο δε ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΚ σε ματς που άνετα μπορούσε να το έχει χάσει όπως εξελίχθηκε. Για τον ΠΑΟΚ στο ρεπορτάζ της ημέρας ξεχωρίζει η υπογραφή για 1,5 χρόνο του Καγκάβα. Απόψε δεν παίζει ο Σέντερ μπακ Κρέσπο και οι μόνιμοι απόντες. Για τον Μαρτίνς εκτός αγώνα ο Ντρέγκερ.

panathinaikos celebrates goal against ael

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Στο Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στις 15.00 στο Βόλο. Η τοπική ομάδα προέρχεται από το μεγάλο διπλό στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Παρά ταύτα απέχει ακόμα 7 βαθμούς από την εξάδα, αν και έχει και ματς λιγότερο. Οι “πράσινοι” …τρέχουν ένα σερί τεσσάρων νικών και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Τελευταία επιτυχία το 2-0 με τον ΟΦΗ. Απόψε παίζει στο “Πανθεσσαλικό” με πολλά και σοβαρά προβλήματα. Από κακό προγραμματισμό και τραυματισμούς λείπουν όλοι μαζί οι Σένκεφελντ ( Σέντερ μπακ, Αλεξανδρόπουλος (αμυντικός μέσος), Κουρμπέλης (αμυντικός χαφ/στόπερ), Μπουζούκης (μέσος) και ο εξτρέμ Σαβιέ. Για το δε Βόλο επιστρέφει ο Μπαριέντος, αλλά μένει εκτός ο εξτρέμ Περέα, ο στόπερ Σάντες και ο μπακ Τέκιο. Τραυματίας ο Νίνης.

δύο φορές προηγήθηκε η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ στις 17.15 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει φαινομενικά εύκολο έργο. Παραμένει αήττητη επί ημερών Χιμένεθ, με μόνο ισόπαλο αποτέλεσμα το 2-2 με τον ΠΑΟΚ πέραν αυτού νίκες. Ο ΠΑΣ έχασε την περασμένη αγωνιστική από τον Βόλο 1-0 εντός έδρας και χάνει έδαφος διαρκώς, αν και έχει σημαντική διαφορά ασφάλειας από τις τελευταίες θέσεις (+7). Για την ΑΕΚ δεν υπολογίζεται ο Λιβάγια λόγω τιμωρίας (αλλά και θα παροπλιστεί εφόσον δεν υπάρχει συμφωνία ανανέωσης). Μερικό ροτέισον ο Χιμένεθ που αφήνει εκτός τον μέσο Σάκχοφ.

τελευταία ευκαιρια για τη Λαμια

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Στη Λαμία

Στις 17.15 η Λαμία θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα. Μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της γηπεδούχου ομάδας να φωνάξει παρών στη μάχη παραμονής. Κόντρα στον Παναιτωλικό πήρε βαθμό (0-0) στο Αγρίνιο έχοντας και δύο δοκάρια, σαφέστατα βελτιωμένη αγωνιστικά. Ο Απόλλων συνεχίζει το ντεφορμάρισμά του και έχασε 1-0 από τον Αρη με κακή απόδοση. Εκτός για τη Λαμία ο εξτρέμ Μπα και ο πάγια απόντες. Για τον Απόλλωνα επιστρέφουν οι Σλίβκα, Λισγάρας αλλά και ο στράικερ Ιωαννίδης και ο εξτρέμ Φερνάντεθ! Νοκ άουτ ο νεοαποκτηθείς σέντερ μπακ Καλίσιρ.

στη σέντρα η super league

Δείτε ακόμη: 

Νίκη και εκδίκηση η Αρσεναλ, διπλό πρωτιάς η Μάντσεστερ Σίτι
Γούρι ο Μήτρογλου, νίκη ο Άρης 1-0 επί της ΑΕΛ στου Χαριλάου
Μεγάλη νίκη στο ντέρμπι η Ιντερ, 2-1 τη Μίλαν πέρασε στα ημιτελικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις