Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Δεύτερος ο Άρης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Δεύτερος ο Άρης

Σούπερ Λιγκ - 19η αγωνιστική: Επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕΛ με τέρμα του Ροζ υπό το βλέμμα του Μήτρογλου που είχε υπογράψει λίγες ώρες νωρίτερα

Σούπερ Λιγκ19η αγωνιστική: Με τον Κώστα Μήτρογλου στου Χαριλάου να παρακολουθεί για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα, ο Αρης έφτασε στη νίκη 1-0 επί της ΑΕΛ. Έφτασε έτσι στους 39 βαθμούς και έτσι προσπέρασε την ΑΕΚ, ανέβηκε μόνος στη δεύτερη θέση ξανά. Με ματς περισσότερο ασφαλώς. Η δε ΑΕΛ, όσο κι αν ήταν αξιόμαχη και έφερε σε δύσκολη θέση το φαβορί, έμεινε με τις όποιες εντυπώσεις. Και με την τέταρτη σερί ήττα παρέμεινε προτελευταία στο +1 από τον πάτο της βαθμολογίας. Εχοντας βέβαια και ένα ματς παραπάνω από την ουραγό Λαμία.

Η ΑΕΛ ήταν αυτή που ξεκίνησε δυνατά και ανέβασε το ρυθμό. Πίεσε ψηλά και επιδίωξε να αιφνιδιάσει, όμως δεν βρήκε το γκολ. Ετσι, προϊόντος του αγώνα οπισθοχώρησε και επιδίωξε να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Ο Αρης έκανε κάποιες προσπάθειες και ζήτησε το γκολ σε προσπάθειες των Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα και Ματέο Γκαρσία. Τελικά το γκολ ήρθε στο 30’. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ και με κεφαλιά ο Λίντσεϊ Ροζ νίκησε τον Μπάγιτς και πέτυχε το 1-0! Τέσσερα λεπτά αργότερα, δε, ο Αρης έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα. Ο Σάσα μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

αρκεστηκε στο ενα γκολ ο Αρης

Σούπερ Λιγκ – 19η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η ΑΕΛ επιδίωξε να αλλάξει πράγματα και να βγει πιο απειλητικά από την άμυνά της. Τη μεγάλη ευκαιρία δεν την βρήκε όμως, Είναι χαρακτηριστικό πως παρά την κινητικότητα της, η πρώτη ευκαιρία ήρθε από κίτρινες φανέλες, αλλά στο 63’ το σουτ του Ματέο Γκαρσία ήταν αδύναμο. Από εκεί και μετά ο Αρης διαχειρίστηκε το ματς, η ΑΕΛ δεν έδειξε ικανή να κάνει τη ζημιά και τελικά το 1-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Ροζ 30’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουμπαράκης. ΒΟΗΘΟΙ: Ιορδ. Δημητριάδης, Κωνσταντίνου. VAR: Σιδηρόπουλος.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σούντγκρεν (Σάκιτς 70’), Ρoζ, Δεληζήσης, Ιωάννου – Σάσα, Τζέγκο (Ματίγια 69’) – Μπερτόλιο (Κάτσε 88′), Γκάμα (Σίλβα 69’), Ματέο Γκαρσία – Μαντσίνι (Μάνος 19’).

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς – Καρανίκας (Νούνιτς 90′), Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ – Σπαρβ (Μιλοσάβλιεβιτς 46’) – Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (Γλυνός 83′), Τρούγιτς (Ακούνια 65’) – Ντουρμισάι.

Πανηγύρισε ο Αρης

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις