Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ρεβάνς η Αρσεναλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ρεβάνς η Αρσεναλ

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Πέρασε από το “Ντελ” με 3-1 επί της Σαουθάμπτον και συνεχίζει το σερί της - Πεντάρα η Σϊτι, διπλό 4άδας η Γουέστ Χαμ!

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Τεράστια νίκη πήρε η Γουέστ Χαμ, έκανε διπλό 3-2 στην έδρα της Κρύσταλ Πάλας. Με αυτή τη νίκη όχι απλά πάτησε γερά στην εξάδα, αλλά πέρασε 4η, έστω και με ματς περισσότερο από τη Λίβερπουλ. Την οποία άφησε στην 5η θέση. Την ίδια ώρα η Λιντς έκανε εξίσου μεγάλο διπλό στο Νιούκαστλ. Επί της ομάδας του Μπρους που έχει 10 ματς δίχως νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη και από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διέλυσε 5-0 εκτός έδρας τη Γουέστ Μπρομ και πέρασε πρώτη -έστω προσωρινά. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γκουντογκάν που σκόραρε δύο φορές, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Ζοάο Κανσέλο, Μαχρέζ και Στέρλινγκ.

Ανετο τριποντο η Μαντσεστερ Σιτι

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ρεβάνς η Αρσεναλ

Η Αρσεναλ πήρε την μεγάλη νίκη που ήθελε. Επιβλήθηκε της Σαουθάμπτον στο “Ντελ” 3-1 και έδωσε την απάντησή της για την ήττα του κυπέλλου λίγα 24ωρα νωρίτερα. Μάλιστα οι κανονιέρηδες γύρισαν το ματς, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 3’ (Αρμστρομνγκ). Με αντεπίθεση διαρκείας οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν με τον Πέπε (8’) και το γύρισαν πριν το ημίχρονο (Σάκα 39’). Τη χαριστική βολή την έδωσε ο Λακαζέτ στο 72’ με το 1-3. 

κερδισε το ντερμπι η Γουεστ Χαμ

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις