Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Καγκάβα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Καγκάβα

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Περνάει ιατρικά και υπογράφει ο Ιάπωνας διεθνής μεσοεπιθετικός - Τελειωμένο και του Μπάμπα Ραχμάν της Τσέλσι!

ΠΑΟΚμεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Σίνζι Καγκάβα, ο Ιάπωνας διεθνής μεσοεπιθετικός που αναμένεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ο άλλοτε άσος της Ντόρτμουντ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων, έχει ήδη συμφωνήσει με το δικέφαλο. Ήρθε, δε, στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιο. Ο Καγκάβα, μάλιστα, ήρθε με ιδιωτική πτήση στο “Μακεδονία” όπου τον περίμενε αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ δεν σταματά την ενίσχυσή του. Όπως όλα δείχνουν, λεπτομέρειες απομένουν  για να φιξαριστεί και μία ακόμη σχεδόν κλεισμένη συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την Τσέλσι για τον δανεισμό του 26χρονου διεθνούς Γκανέζου αριστερού μπακ, Μπάμπα Ραχμάν. Ο παίκτης ανήκει στην Τσέλσι από το 2015, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. 

Και στ Σάλκε έχει παιξει ο Ραχμαν

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Η καριέρα του Μπάμπα Ραχμάν

Ο Μπάμπα Ραχμάν προερχόμενος από την Γκάνα το 2012 αναδείχτηκε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με την φανέλα της Γκρόιτερ Φιρτ και το καλοκαίρι του 2014 η Άουγκσμπουργκ τον απέκτησε έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εκεί είχε σε μια σεζόν 32 συμμετοχές/5 ασίστ και “γυάλισε στην Τσέλσι! 

Το 2015 οι Λονδρέζοι τον απέκτησαν από την  Αουγκσμπουργκ με 26 εκατομμύρια ευρώ! Την πρώτη του σεζόν στο “Στάμφορντ Μπριτζ” είχε 23 συμμετοχές/2 ασίστ. Έπειτα δόθηκε δανεικός στη Σάλκε και ακολούθως στην στην Γαλλία και την Ρεμς. Πέρσι ο Γκανέζος μπακ αγωνίστηκε στην Μαγιόρκα και πάλι με την μορφή του δανεισμού από την Τσέλσι, και είχε μόλις 3 συμμετοχές. Φέτος παίζει στις ρεζέρβες της Τσέλσι και έχει καταγράψει τρεις συμμετοχές. Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος μπακ είναι 25 φορές διεθνής.

διεθνης ο Μπαμπα Ραχμαν

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις