Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Νίκες των φαβορί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Νίκες των φαβορί

Ποδόσφαιρο - Ευρώπη: Η Τότεναμ τα χρειάστηκε αλλά απέκλεισε την Γουίκομ 1-4 στο κύπελλο - Πάρτι στην Ισπανία η Μπιλμπάο, 5-1 με Χετάφε

ΠοδόσφαιροΕυρώπη: Μολονότι ο Μουρίνιο έκανε κάποιες αλλαγές, η Τότεναμ αν και ζορίστηκε από τη Γουίκομ, διέλυσε με ένα δεκάλεπτο απόδοσης επιπέδου πρέμιερ λιγκ και με το 4-1 εκτός έδρας πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Αγγλίας. Η Γουίκομ πέτυχε να προηγηθεί (Ονιεντίνμα 25’) κι αν κρατούσε ακόμα 1 λεπτό το προβάδισμα ίσως γραφόταν αλλιώς η ιστορία του μας. Η Τότεναμ όμως ισοφάρισε στο 45’ με τον Μπέιλ και είχε ένα ημίχρονο να παίξει σαν Τότεναμ και να περάσει! 

Αυτό έκανε στην επανάληψη, αλλά επιβραβεύτηκε μόλις στο 86’ όταν ο  Γουίνκς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του 1-2. Εκεί η Γουίκομ το παράτησε και σε τρία λεπτά (87’, 90’) ο Ντομπελέ μετέτρεψε το μαρτυρικό 1-2, στο φαινομενικά άνετο 1-4. Ετσι πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Εβερτον.

ολοκληρωθηκε η αγωνιστική στην λα λιγκα

Ποδόσφαιρο – Ευρώπη: Στην Ισπανία

Στην ισπανική Λα Λίγκα, η Μπιλμπάο υποδέχτηκε την Χετάφε και μας χάρισε μια ποδοσφαιρική παράσταση εφάμιλη γτης ομάδας που “‘έκλεψε” το Λιγκ Καπ από την Μπαρτσελόνα προ ημερών!  Με τον Ραούλ Γκαρσία μπροστάρη να σκοράρει δις (12’ και 61’) έφτασε άνετα στη μεγαλειώδη νίκη. Και αυτό, παρότι με τη σέντρα η Χετάφε είχε προηγηθεί (Κουρκουρέλα 1’). Τα άλλα γκολ της νικήτριας οι Γεράι (50’), Μπερενγκουέρ. (75’) και Ντε Μάρκος (82’). Με αυτό το τρίποντο η Μπιλμπάο λιγότερο απέχει απο τη διάκριση, παρά από κάθε κίνδυνο παραμονής.

σπουδαία νίκη η Μπιλμπάο

Δείτε ακόμη: 

Επιστρέφει σταδιακά και σε περιορισμένα νουμερα ο κόσμος στο ΝΒΑ
Αύριο Τρίτη έρχεται τελικά στη Θεσσαλονίκη ο Σίντζι Καγκάβα
Νίκες για Γιουβέντους και Λάτσιο, ήττα με ανατροπή για τη Νάπολι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις