Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – προαναγγελία: Πρώτη σέντρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – προαναγγελία: Πρώτη σέντρα!

Σούπερ Λιγκ 2 - προαναγγελία: Σε Πάτρα, Ιεράπετρα, Άρτα, ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής σεζόν για την πολύπαθη δεύτερη κατηγορία

Σούπερ Λιγκ 2 – προαναγγελία: Ιστορική σέντρα σήμερα για την Σούπερ Λιγκ 2. Και ιστορική όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά διότι αυτή την περίεργη και δύσκολη σεζόν του κορονοϊού ξεκινάει για πρώτη φορά πρωτάθλημα εντός της ίδιας χρονιάς με την οποία θα λήξει. Ήτοι, η σεζόν 2020 – 21 ουσιαστικά είναι σεζόν 2021, και εντός αυτού του έτους θα ξεκινήσει και θα λήξει η αγωνιστική περίοδος. Σε αυτήν την πρεμιέρα τρία παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα. Στην Ιεράπετρα o τοπικός ΟΦΙ θα υποδεχθεί τον Διαγόρα Ρόδου και την ίδια ώρα στην Άρτα ο Καραϊσκάκης θα φιλοξενήσει το Λεβαδειακό και στην Πάτρα η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσουν τα Τρίκαλα. Σε όλα τα παιχνίδια σέντρα στις 14:45 (τηλεοπτική μετάδοση στην Πάτρα).

Ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας κύριος Λεουτσάκος στις τελευταίες δηλώσεις ενόψει της αρχής της αγωνιστικής δράσης είχε υποσχεθεί μεγάλα ματς για την κατηγορία. Μόλαταυτα ένα από τα φαβορί για άνοδο, η Παναχαϊκή, εξασφάλισε την άδεια από την ΕΕΑ μόλις πέντε μέρες πριν. Και θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. 

Αναβολή στο Χανιά-Δόξα

Σούπερ Λιγκ 2 – προαναγγελία: Αναβολή στα Χανιά

Η δόξα Δράμας δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια και έχει καταθέσει προσφυγή στα δικαστήρια. Η υπόθεση την εκδικάζεται στις 21 του μήνα ως τότε οι αγώνες της (όπως και ο σημερινός στα Χανιά) θα αναβάλλονται. Μάλιστα προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης η λίγκα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση. Στην οποία αναφέρει ότι ως υποχρεούται θα αναμένει μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης.

Στην Αγιά αγωνίζεται η Παναχαϊκή

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις