Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ολυμπιακός δανεικοί: "Πυρετός" συζητήσεων στα γραφεία των ερυθρόλευκων

Εβδομάδα εξελίξεων έρχεται για τους τρεις “ερυθρόλευκους” που οι πρωταθλητές βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού για την παραχώρησή τους με τη μορφή δανεισμού. Για τον Λοβέρα υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από την Άντερλεχτ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως τον παραχωρεί μόνο με την προϋπόθεση πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αργεντινός εξτρέμ.

Σε ό,τι αφορά τον Κάιπερς, εκτός από ομάδες του Βελγίου, έχει μπει στο “κόλπο” και η Σπόρτινγκ Χιχόν από τη Β’ Ισπανίας, η οποία έχει δανεικό ακόμη έναν “ερυθρόλευκο”, τον Τσούμιτς και έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Αναφορικά με τον Μπρούνο, ο Βραζιλιάνος μέσος έχει επανέλθει πλέον μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό και ο Απόλλων Λεμεσού έκανε κρούση για να τον αποκτήσει δανεικό.

superleague Ολυμπιακός

Ολυμπιακός – Λοβέρα: Ποιος είναι ο Αργεντίνος

Ο Μαξιμιλιάνο Αλμπέρτο Λοβέρα είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος και μεσοεπιθετικός για τον Ολυμπιακό. Ο Λοβέρα εντάχθηκε στην Ροσάριο Σεντράλ για την Πριμέρα Ντιβισιόν Αργεντινής 2016, κάνοντας το επαγγελματικό ντεμπούτο του στις 2 Μαΐου 2016, κατά τη διάρκεια μίας ήττας εναντίον της Χιμνάσια ντε Λα Πλάτα. Έκανε ακόμη μία εμφάνιση το 2016, εναντίον της Κίλμες στις 15 Μαΐου. Στον πρώτο του αγώνα τη σεζόν 2016-17, το Δεκέμβριο, ο Λοβέρα σημείωσε το πρώτο γκολ της σταδιοδρομίας του, σε μία ήττα εναντίον της Λανούς. Ολοκλήρωσε εκείνη τη σεζόν με 2 γκολ σε 16 αγώνες.

Στις 31 Αυγούστου 2019, μετά από 3 γκολ σε 69 αγώνες, ο Λοβέρα μετακινήθηκε από τη Ροσάριο Σεντράλ στον Ολυμπιακό. Τον Ιούλιο του 2017, ο Λοβέρα κλήθηκε για τις προπονήσεις της Εθνικής Αργεντινής U20. Κλήθηκε και πάλι από την Εθνική Αργεντινής U20s τον επόμενο Μάιο, για τις προπονήσεις της Εθνική Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Τον Οκτώβριο του 2018, έπαιξε και σκόραρε για την Αργεντινή U20 σε μία φιλική ήττα εναντίον του Ισημερινού.

Ολυμπιακός – Ουγκό: Βραβείο Καλύτερου Ξένου Παίκτη της Φούτμπολ Λιγκ

Ο Ουγκό Κάιπερς είναι Βέλγος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε με την Εθνική Βελγίου U19 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 του 2016. Έπαιξε και στους τρεις αγώνες του Ελίτ γύρου της διοργάνωσης, σκοράροντας ένα γκολ εναντίον της Βουλγαρίας, στο μοναδικό αγώνα που ξεκίνησε βασικός. Έχει λάβει το Βραβείο Καλύτερου Ξένου Παίκτη της Φούτμπολ Λιγκ: 2017−18.

Μερικά λόγια για τον Μπρούνο

Ο Μπρούνο Φελίπε Σόουζα Ντα Σίλβα, γνωστός ως Μπρούνο, είναι Βραζιλιάνος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος. Ο Μπρούνο γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1994 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Παρά το γεγονός ότι είναι Βραζιλιάνος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στην Αυστρία. Συγκεκριμένα το 2015 ξεκίνησε να αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Αούστρια Λούστεναου. Μετά από δυο χρόνια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για δυο σεζόν.  Στις 24 Ιανουαρίου 2018, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το δανεισμό του Μπρούνο από την αυστριακή ΛΑΣΚ Λιντς για 1,5 χρόνο. Στις 29 Απριλίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον σύλλογο, σφραγίζοντας την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού. Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ για τη σεζόν 2018-19, στην εντός έδρας νίκη με 2-0 εναντίον της ΑΕΛ.

Ο 25χρονος, που είχε ενθουσιάσει τη διοίκηση του συλλόγου με τις επιδόσεις του, έχοντας καταγράψει 2 γκολ και 5 ασίστ μέχρι το Πάσχα της σεζόν 2018-19, είχε ρήτρα αποδέσμευσης αξίας 300.000 ευρώ, που μπορούσε να ενεργοποιήσει ο Ατρόμητος μέχρι τις 15 Μαΐου, ενώ φημολογείται ότι υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τον Βραζιλιάνο πλάγιο μέσο. Στις 21 Απριλίου 2019, άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού. Στις 18 Ιουνίου 2019, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο, με εκτιμώμενο κόστος μεταγραφής στα 500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις