Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Σε Τρίπολη κι Αλκαζάρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Σε Τρίπολη κι Αλκαζάρ

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Για την έκπληξη στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός, στο Αλκαζάρ από την ΑΕΛ φιλοξενείται ο Απόλλων Σμύρνης

Σούπερ Λιγκ17η αγωνιστική: Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Παναιτωλικό και στο “Αλκαζάρ” η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο “Θ. Κολοκοτρώνης” Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό προερχόμενος από σπουδαία νίκη 1-0 στη Ριζούπολη ελέω Μπαράλες. Απόψε έχει εκτός μάχης τον βασικό γκολκίπερ Παπαδόπουλο, τον αρχηγό/μέσο Ιγκλέσιας και τον αναπληρωματικό του, τον Ντρούπι. Στα ευχάριστα η επιστροφή του βασικότατου μέσου Φερνάντεθ.

Οι Αγρινιώτες έβγαλαν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό από τους οποίους έχασαν πάρα πολύ δύσκολα και στο γκολ. Πλέον το πρόγραμμα είναι πιο βατό και ελπίζουν να φτάσουν σε νίκης που θα τους εδραιώσουν σε θέση παραμονής. Επιστρέφει ο στόπερ και αρχηγός της ομάδας Λιάβας καθώς και ο στράικερ Ματσόλα. Παραμένει πάντως τα προβλήματα τόσο του επιθετικού Μεντόσα όσο και των μπακ Ντουάρτε και Καρασαλίδη. Ακόμα δεν έχει μπει στο ροτέισον ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ Μπαρμπόσα.

Ο αστερασ εχει απουσιες

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Στο “Αλκαζάρ”

Στη Λάρισα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παραμένει εξωαγωνιστικό. Όχι μόνο λόγω της τιμωρίας του Αλέξη Κούγια με τρεις αγωνιστικές αλλά κυρίως για τις μεταγραφικές εξελίξεις στους βυσσινί. Ειδικότερα στην Ελλάδα έχει πατήσει ο Ακούνια για λογαριασμό της ΑΕΛ ενώ έχει κλείσει και ο Αμπουμπακάρι έστω και με συνιδιοκτησία. Η Λάρισα πάρει και τον Καρανίκα ενώ παίκτης της πρέπει να θεωρείται και ο Χουσίνο. Κάνεις εκ των προαναφερθέντων βέβαια δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος. Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πινακάς είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο των μεγάλων με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται για το αν θα ρισκάρει ή όχι. Όσον αφορά στον Απόλλων Σμύρνης, εκτός αποστολής για το ματς με την Α.Ε.Λ. Έμειναν οι Φατιών και Σλίβκα, ο πρώτος λόγω τιμωρίας και ο δεύτερος ελέω τραυματισμού. 

πιστη για αποτέλεσμα στον Απόλλωνα

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις