Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Παντός καιρού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Παντός καιρού

Σούπερ Λιγκ - 17η αγωνιστική: Ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε 2-0 του Παναιτωλικού χωρίς να χρειαστεί να πατήσει το πόδι στο γκάζι - Ελαμψε ξανά ο Μπαράλες 

Σούπερ Λιγκ17η αγωνιστική: Ακόμα μία νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Αστέρας  Τρίπολης στην 17η αγωνιστική, 2-0 τον Παναιτωλικό. Μάλλον εύκολα εξελίχθηκε ο σημερινός αγώνας με τους γηπεδούχους να ανησυχούν περισσότερο για την κακοκαιρία, παρά για τους αντιπάλους τους. Οι Αγρινιώτες είχαν παγώσει μέσα στο γήπεδο είτε λόγω της κακοκαιρίας, είτε λόγω του ασταμάτητου αντιπάλου τους. Άφησαν έτσι χωρίς καμία αξιόλογη αντίσταση να ενταχθεί ο Αστέρας στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Το 1-0 στο α’ ημίχρονο του αγώνα από τον Μουνάφο ήταν η ανταμοιβή της εικόνας των Αρκάδων. Σημαντική ήταν η ασίστ του Μπαράλες, ο οποίος αμαρκάριστος έδωσε την κεφαλιά για το πρώτο γκολ. Ο ίδιος έστρωσε τον δρόμο να μπει και το δεύτερο γκολ του αγώνα. Με εφτά τελικές και τέσσερις ευκαιρίες για γκολ πίεσαν τον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν μπορούσε να στηρίξει την άμυνά του. Με καμία τελική φάση η επίθεσή του φιλοξενούμενου δεν φαίνεται να ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

δεν πανηγυρισε ο παναιτωλικος

Σούπερ Λιγκ – 17η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη οι Αγρινιώτες μπήκαν σε καλύτερη φόρμα από την αρχική τους εικόνα. Στις αρχές του ημιχρόνου αντιπάλεψαν τον Αστέρα παίρνοντας στην κατοχή τους την μπάλα χωρίς όμως να τον απειλήσουν ιδιαίτερα. Η εικόνα αυτή δεν τους ευνόησε και δεν κράτησε μέχρι τέλους. Με μια εξαιρετική κεφαλιά – ασίστ του Χερόνιμο Μπαράλες ο Λουίς Φερνάντεζ σκόραρε κάνοντας το 2-0 για τους Αρκάδες. Χάνοντας την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με το άστοχο σουτ του Μάζουρεκ ο Παναιτωλικός αποδέχθηκε την ήττα του. 

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μουνάφο 7’, Φερνάντεθ 69’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης. ΒΟΗΘΟΙ: Στεφανής, Καρσιώτης. VAR: Τζήλος

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες, Ρίτζις (Αλί Μπαμπά 89’), Μουνάφο (Μπελόκ 77’), Βαλιέντε, Πασκουάλ (Καπίγια 62’), Ριέρα (Φερνάντεθ 62’), Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος (Τζανακάκης 82’), Μαλής, Ντάλσιο, Αρσούρα (Τσιγγάρας 63’), Μανθάτης (Αριγίμπι 68’), Τάχαρ (Γιάκολις 82’), Ντίας, Μάζουρεκ, Βέργος (Ματσόλα 63’).

σκοραρε ο μουναφο

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις