Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Λασπόσουπα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Λασπόσουπα!

Σούπερ Λιγκ - 16η αγωνιστική: Κόντρα σε καιρικές συνθήκες και γήπεδο-βούρκο ΠΑΣ Γιάννινα και Αρης έμειναν στο 0-0 που δεν βόλεψε κανέναν

Σούπερ Λιγκ16η αγωνιστική: Και μόνο που ολοκλήρωσαν το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα και Αρης, δε τέτοιες συνθήκες, τους πιστώνεται. Υπό κάκιστες συνθήκες και σε ένα τερέν που δεν έκανε ούτε για… μοτοκρός, οι Γιαννιώτες και οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Αποτέλεσμα που κρατά στο -8 από τον Ολυμπιακό τον Άρη. Αλλά και τους Ηπειρώτες στους 15 βαθμούς, 7 παραπάνω από την προτελευταία Λάρισα που έχει και ματς λιγότερο.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να αγωνιστούν, να παράξουν ποδόσφαιρο. Όμως ούτε ο καιρός τους το επέτρεπε, ούτε και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ελάχιστες οι καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τον Αρη και τον ΠΑΣ να έχουν από 1-2 καλά σουτ. Οι “κίτρινοι” είχαν ακυρωθέν γκολ στο 36’, με τον Μαντσίνι να σκοράρει αλλά να χρεώνεται επιθετικό φάουλ ο Μάνος από τον VAR. Φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες στους φιλοξενούμενους.

Σούπερ Λιγκ – 16η αγωνιστική: Το β΄ημίχρονο

Στην επανάληψη η κατάσταση έγινε απελπιστική. Αμφότερες οι ομάδες θωράκισαν τα μετόπισθεν και προσπάθησαν να απειλήσουν από αέρος. Φευ. Η κατάσταση του γηπέδου δεν επέτρεψε καν να γίνει η μεγάλη φάση. Το 0-0 έμεινε τελικό σκορ, προφανέστατα δίκαιο όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης. ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα Χασάν, Κολλιάκος VAR: Διαμαντόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Ντομίνγκεθ (89’ Λιάσος), Καρτάλας, Μπρένερ (74’ Λεό), Παμλίδης (90+ Πανουργιάς), Κριζμάν (89’ Ελευθεριάδης).

ΑΡΗΣ (Μάντζιος Άκης): Μπουσέ, Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Γκάνεα (56’ Σούντγκρεν), Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Γκάμα (78’ Ματέο Γκαρσία), Σίλβα (56’ Λόπεθ), Μάνος.

Δείτε ακόμη: 

Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου η ανανέωση με Βαλμπουενά
Πλην της Λιντς που αποκλείστηκε 3-1 από την Κρόουλι, πέρασαν άνετα τα φαβορί
Έσβησε αιφνιδίως στα 30 του ο άλλοτε άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστοφερ Μαμπουλού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις