Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Κωνσταντίνου θέατρο: Καλεσμένος του Θοδωρή Αθερίδη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιώργος Κωνσταντίνου θέατρο: Καλεσμένος του Θοδωρή Αθερίδη

Γιώργος Κωνσταντίνου θέατρο: Όσα μοιράστηκε με το κοινό για τη ζωή του.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις», για το παρελθόν του, το πώς μεγάλωσε με τη γιαγιά του, για τους ηθοποιούς γονείς του που έκαναν σπουδαία επιτυχία στην Αίγυπτο, καθώς και για την περιοχή της πλατείας Βάθη που μεγάλωσε. Επίσης, αποκάλυψε τα όνειρά του όταν ήταν μικρός, που δεν περιλάμβαναν την πιθανότητα να γίνει ηθοποιός, αλλά και το παρατσούκλι του «ξυλάρα» που είχε για το ύψος του. Στην παρέα του «Έλα και θα δεις» βρέθηκε και ο μουσικός, συνεργάτης και στενός φίλος του Γιώργου Κωνσταντίνου, Νίκος Στρατηγός.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα μικρό σκετς-έκπληξη στον τιμώμενο καλεσμένο, που υπογράφει ο Δημήτρης Σταρόβας, και αποδίδουν ο ίδιος, η Λένα Παπαληγούρα κι ο Θοδωρής Αθερίδης. Στην παρέα του Θοδωρή Αθερίδη, βρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Βούρος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Μαρία Αντουλινάκη, η Έφη Μουρίκη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Νίκος Στρατηγός και η Λένα Δροσάκη.

γιώργος κωνσταντίνου

Γιώργος Κωνσταντίνου: Mίλησε για όλα

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τα αστεία παρατσούκλια του, τα μυστικά της ζωτικότητάς του, τους λόγους της σύγκρουσής του με τον Κάρολο Κουν και της αποχώρησής του από το Θέατρο Τέχνης. Ακόμη, μας αποκάλυψε πώς το θρυλικό προφιτερόλ της σκηνής με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον έκανε θιασάρχη. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα στο θέατρο, ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια αλλά και τη θερμή επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Έλα και θα δεις»

Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή.«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ»…. πώς να περνάς καλά τα βράδια! Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και … η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει! Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις